Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Predlagam dvig plač v JS, da se dvigne znesek minimalke v gospodarstvu. Podjetja imajo na tone kapitala s katerim ne vedo več kaj bi počela. Sploh tista vezana na nemško gospodarstvo cvetijo kot najlepše poletne rožice.
Asta Vrečko je pred odhodom soustanovila Javni zavod za razvoj sodobne plesne umetnosti z 19 delovnimi mesti, od tega dva pomočnika direktorja (!) in tri delovna mesta za plesalce. Stroški plač 900.000 EUR letno.
Plačujemo pa tudi 50 zaposlenih za mreženje slovenske kulture in ustvarjalnosti.
Na ministrstvu za kulturo so se odločili, da izstopijo iz pogodbe o ustanovitvi Javnega zavoda za razvoj sodobne plesne umetnosti, ki so jo na začetku leta podpisali skupaj z mestnima občinama Celje in Nova Gorica. Kot je danes pojasnila ministrica Ignacija Fridl Jarc, je tripartitna pogodba...
siol.net
Pripravljajo tudi reorganizacijo mreže javnega sklada za kulturne dejavnosti (JSKD) na način, da bo ta dolžan skrbeti za mreženje tiste ustvarjalnosti, ki jo ustvarjajo samostojni ustvarjalci in nevladne organizacije v kulturi.
"Nesmiselno je namreč vzpostavljati nove ustanove, ki bi za to skrbele, če imamo JSKD, če ministrstvo za kulturo več kot 50 zaposlenim mesečno po celotni Sloveniji plačuje plačo za to, da skrbijo za mreženje slovenske kulture in ustvarjalnosti. Menimo, da je treba to mrežo reorganizirati in uspešno uporabiti ravno v te namene tista sredstva, ki bi jih pobral neki javni zavod, svojo organizacijsko strukturo pa preusmeriti na resnično podporo sodobni plesni ustvarjalnosti," je odločitev utemeljila Fridl Jarc.
saj sm ti napisal, kaj si mislimo....Jaz jih bolj malo poznam ko jim je LJ No.1....Drugače pa Berlusconi je 1x izjavil da je dovolj da gre samo do Postojne v EU, Franca pa je svojčas omenjal mejo na Trojanah, tako da vidiš da smo si Štajerci in Primorci podobni, s centralci pa nekak ne pridemo skupaj...žal...
Sem ti že rekel da mi gre ta lokalpatriotizem na jetra. Slovenija je tok majhna vi bi se pa še delil. Še dobr da vas je takih glih en tok kokr je fejst zoprnih LJ centrašev.
Sem ti že rekel da mi gre ta lokalpatriotizem na jetra. Slovenija je tok majhna vi bi se pa še delil. Še dobr da vas je takih glih en tok kokr je fejst zoprnih LJ centrašev.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.