Idiotizmi 4. Janševe vlade

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.995
9.110
113
Samo komentiram tvoje dačizme. Ti pa vračaš z žalitvami (razen ko/če tipka žemlja v roki).

Dačizem nr. 1: Začel si stavkom kako naj vsi, ki nimajo treh otrok stfu. Že tukaj bi lahko enostavno upošteval svoj nasvet in utihnil.

Ampak ne, nadaljuješ z dačizmom nr. 2 kako ste uspešni ko s sorodniki ohranjate (v prvi osebi množine, torej, "uspešno ohranjamo") povprečje pri 2.2, pri čemer ti skrbiš za to da je povprečje nižje kot bi bilo če bi izpolnjevaj pogoj iz dačizma Nr. 1.

Golf 4 a live.
Jebo te nebismeno budalo. Napisal sem skrbimO, skrbimO in še enkrat skrbimO. In ne skrbim brez O-ja. Zdaj pa ****** nekam in me pusti že enkrat pri miru. Oprosti ker sem ti babo nažgal no, oprosti, preboli to!

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.995
9.110
113
Bistvo je, da si napisal da z žlahto dvigaš povprečje, tvoja žlahta ga, ti pač ne. To je vse. Ves ostal šit pa s tem nima nikakršne povezave. Tako da ponavljam, ti se malo zamisli.
Ker po tvojih izračunih pri treh žlahtnikh, kjer dva luftata, en ima pa 10 otrok, se lahko dva trkata po prsih, kako skupaj z žlahto terajo povprečje 3,3333.... Bo zdej šlo razumet glupost ki si jo napisal, al se bomo naprej pogovarjal o LBQ, LGBT in podobnem, al se bomo pogovarjal o pogojih za to, da si lohk dons mladi omislijo več kot 3 otroke.
Ti kat obračaj. Še eden, ki ne razume bistva. Pa kolikokrat ti bom še napisal, da sem izrecno poudaril da je 2 premalo. Kaj ti še naj! Liziko prinesem da boš pomirjen, ali kaj ti naj? Mater vam debilistično!

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.929
11.364
113
Kdo je zdaj nepismen? S tem, ko si napisal skrbimo, skrbimO, si se prislinil na delo nekoga drugega. Če bi želel pohvalit svojo žlahto, bi lohk napisal skrbiJO. Al si bil brez očal pa si se zatipkal? Če je pa tko pol pa oprosti no.

PS: Piješ že navsezgodaj, da si bojno razpoložen, al je baba raj dala drugmu, kot tebi....da probam na tvoj nivo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.085
713
113
tu in tam
Vsi ste za pobanat..kaj ima vezo, kolk mulcev je dačo namigal z idiotizmi te vlade?
Na temo: tole je zanimivo.
1786430700224.png

jello

Guru
22. sep 2008
11.610
4.771
113
Jebo te nebismeno budalo. Napisal sem skrbimO, skrbimO in še enkrat skrbimO. In ne skrbim brez O-ja. Zdaj pa ****** nekam in me pusti že enkrat pri miru. Oprosti ker sem ti babo nažgal no, oprosti, preboli to!
Še en dačizem, tokrat okrašen s kletvicami in žaljivkami.

Nihče ti nič noče. In pozabil si motivacijski zaključek. 2 live to a 4 golf.

• Objave ne odobravam
Reactions: Feniks

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.557
-1.326
63
Samo komentiram tvoje dačizme. Ti pa vračaš z žalitvami (razen ko/če tipka žemlja v roki).

Dačizem nr. 1: Začel si stavkom kako naj vsi, ki nimajo treh otrok stfu. Že tukaj bi lahko enostavno upošteval svoj nasvet in utihnil.

Ampak ne, nadaljuješ z dačizmom nr. 2 kako ste uspešni ko s sorodniki ohranjate (v prvi osebi množine, torej, "uspešno ohranjamo") povprečje pri 2.2, pri čemer ti skrbiš za to da je povprečje nižje kot bi bilo če bi izpolnjevaj pogoj iz dačizma Nr. 1.

Golf 4 a live.
Ampak zgleda da ti je babo vseeno nažgal.