Šur de..ok, umiri se pa piši, kar češ..Za vse ostale namenoba sem izpuščal vejice.

Šur de..ok, umiri se pa piši, kar češ..Za vse ostale namenoba sem izpuščal vejice.

Dej ne seri. Namenoma ja, sploh ne veš kam jo umestit, sploh ti pa velika začetnica dela preglavice. Mi slovenci pa te fore.Za vse ostale, namenoma sem izpuščal vejice.
Se se, brez skrbi- tudi meni nekako ni to čisto naravno, ampak tako je..ravno v knjigi, ki jo berem sem nekajkrat zasledil to besedno zvezo..ok, te redke pojave niso predmet mojega zapisa, ampak v nebo vpijoča slaba osnovna pismenost nekaterih..
Uporablja se tudi moja varianta, tako, da ljubica, ni vse črno/belo.![]()
Tisto vejico iz zgornjega citata lahko tu nekam umestiš....ravno v knjigi, ki jo berem sem nekajkrat zasledil to besedno zvezo.
Ljubica, ko boš prebrala vsaj pol toliko knjig kot jaz, včasih tudi za sedanje čase "čudnimi " slovničnimi pravili, ki se že dolgo ne uporabljajo več, se pa oglašaj..do takrat pa kraljuj v temah, kot je kuharija ali pa fotovoltaika-tam verjamem, da boš porazila marsikaterega "alter-možakarja."o vejicah smo tudi že kako rekli in pa črno-belo
![]()
Jezikovna svetovalnica | ISJFR ZRC SAZU
Besedna zveza »črnobela fotografija« | Zanima me kako pišemo besedno zvezo črnobela fotografija. Skupaj, z vezajem, narazen (črnobela, črno-bela, črno bela fotografija)?svetovalnica.zrc-sazu.si
Tisto vejico iz zgornjega citata lahko tu nekam umestiš.
Je pa lepo, da bereš. Kaj lektoriranega?
Če pa so važne vejice ne pa vsebina.Prav začuden sem kako na tem Alter "bojišču" potekajo debate. Nenehno se spotikate en ob drugega, se norčujete vse povprek, zganjate neke klovnovske norčije, namesto, da bi vsaj približno držali smer debate, da bi bila tema vsaj berljiva, če nič drugega.
Za tiste normalne, počakmo ajlota kaj bo porekel na vejico.Če pa so važne vejice ne pa vsebina.
Če pa so važne vejice ne pa vsebina.
dobra..Ti si se vtaknil v mojo objavo, zdaj si pa užaljen kot otrok.Za tiste normalne, počakmo ajlota kaj bo porekel na vejico.