Je to nekaj, kar je bilo razloženo v intervjuju? Kaj je "med 20 in 50"? Videa nisem kliknila, namreč. Ni mi blizu ideja, da mi do nadaljnega popupajo slovenski ekonomisti...
Davčni razredi (50=najvišji)
Je to nekaj, kar je bilo razloženo v intervjuju? Kaj je "med 20 in 50"? Videa nisem kliknila, namreč. Ni mi blizu ideja, da mi do nadaljnega popupajo slovenski ekonomisti...
Očitno ga ne špilaš.Agrum, sedi, -2, pa ćale nek dodje u školu.
Južno voće, ćaća odmah da dodje.Očitno ga ne špilaš.
Zakaj moderatorji dovolijo enim pisati v tujih jezikih brez jasnega prevoda v slovenščino?Južno voće, ćaća odmah da dodje.
Samo zate kleni južnjak: Agrum, oče naj takoj pride.Zakaj moderatorji dovolijo enim pisati v tujih jezikih brez jasnega prevoda v slovenščino?
Še en agrum. Počitnice so. Pojdite dol k svojim.Safet ima osnovnošolske počitnice, bodi prizanesljiv z njim.
Glede na pisanje si Safet tudi ti.Safet ima osnovnošolske počitnice, bodi prizanesljiv z njim.
Zakaj moderatorji dovolijo enim pisati v tujih jezikih brez jasnega prevoda v slovenščino?
No si ga pa prikrito oglaseval.Kako si iz mojega komentarja razbral "siliti"?

Tebe se kliče v debato tja, kjer vemo da se ne boš oglasil, ker svojih se ne dreza, pa tud če se ti v resnici želodec obrača, princip je le princip, anede. Ja vem, narobe te razumem, my bad, sam tak vtis daješ mnogim, ne samo meni. Mogoče si pa ti mujo v stojadin, ki kliče policijo, da vse budale vozijo v napačno smer..... v razmislek.Sej, sej - takole se me kliče v debato potem bom pa po možnosti spet bral komentarje v stilu "Dr.Čeferin, ste to vi?", "kaj si ti (njegov) odvetnik ali kaj" in podobno...![]()
Dejansko ja, kot vedno oz. še vedno si tam kjer si bil kljub žnj obrazložitvam, tistih par drugih/ostalih so pa še slabši primerki kot si ti, da ne rečem kaj drugega, manj korektnega, sou baj baj til nekst tajm.Ja vem, narobe te razumem.
Saj je naslov "idiotizmi"Kam gre ta tema...
U PMKam gre ta tema...