Idiotizmi 4. Janševe vlade

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.500
-1.131
63
Zakaj moderatorji dovolijo enim pisati v tujih jezikih brez jasnega prevoda v slovenščino?
1783336384314.png

• Haha
Reactions: aljoman

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.192
18.937
113
Sej, sej - takole se me kliče v debato potem bom pa po možnosti spet bral komentarje v stilu "Dr.Čeferin, ste to vi?", "kaj si ti (njegov) odvetnik ali kaj" in podobno... :geek:

• Haha
  • Ljubezen
Reactions: Kamele0N in Gatto

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.699
11.252
113
Sej, sej - takole se me kliče v debato potem bom pa po možnosti spet bral komentarje v stilu "Dr.Čeferin, ste to vi?", "kaj si ti (njegov) odvetnik ali kaj" in podobno... :geek:
Tebe se kliče v debato tja, kjer vemo da se ne boš oglasil, ker svojih se ne dreza, pa tud če se ti v resnici želodec obrača, princip je le princip, anede. Ja vem, narobe te razumem, my bad, sam tak vtis daješ mnogim, ne samo meni. Mogoče si pa ti mujo v stojadin, ki kliče policijo, da vse budale vozijo v napačno smer..... v razmislek.
Lohk pa začneš mal višje pri dežurnem limalcu "naključnih" člankov, ki se sprašuje, kaj neki da Boris in njegova soproga delata narobe....tko da mal kredibilnosti nazaj dobiš. Ker tokrat grejo tvoji (ups niso tvoji, nene) v resne ekstreme s temle Stevotom. Zmer več starost te struje, ki nikol niso izgubil integritete, se oglaša, mogoče bi tud ti začel počas.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.192
18.937
113
Ja vem, narobe te razumem.
Dejansko ja, kot vedno oz. še vedno si tam kjer si bil kljub žnj obrazložitvam, tistih par drugih/ostalih so pa še slabši primerki kot si ti, da ne rečem kaj drugega, manj korektnega, sou baj baj til nekst tajm.

P.s. Saj vem da je tole bob ob steno kot vse prej a upanje baje umre zadnje - tile zdaj so tako moji kot so bili tisti prej a jebat ga, prepričanega pač ne prepričaš