Stevanović: Plačal bom Mijićev dolg do delavcev iz svojega žepa (video) - Svet24.si
Predsednik državnega zbora in prvak Resni.ce Zoran Stevanović je ob očitkih na račun poslanca Borisa Mijića napovedal disciplinski postopek v stranki.
Oprosti mi pape!![]()
Stevanović: Plačal bom Mijićev dolg do delavcev iz svojega žepa (video) - Svet24.si
Predsednik državnega zbora in prvak Resni.ce Zoran Stevanović je ob očitkih na račun poslanca Borisa Mijića napovedal disciplinski postopek v stranki.svet24.si
Gre samo za mnenje ene ženske, da nebo senzacionalni naslov koga zavedel.![]()
V Svetu Evrope zaskrbljeni zaradi predlaganih sprememb zakona o lokalnih volitvah
Predsednica Kongresa lokalnih in regionalnih oblasti je izrazila resno zaskrbljenost zaradi predlaganih sprememb zakona o lokalnih volitvah, ki predvideva odvzem volilne pravice državljanom tretjih držav. DZ bo o predlogu glasoval v ponedeljek.www.rtvslo.si
Ker gredo čez mejo lulat?Aja ker je pri nas tako poceni gorivo?
Mene je bilo sram ko so nekateri hodili okoli oblečeni v palestinsko zastavo, ko je Golob romantic v UN in ko je precednica kričala na tuje diplomate zakaj ji ne ploskajo.Ne razumem ljudi, ki volijo take bedake. Kar sram me je, na kateri strani smo.
![]()
Vlada razveljavila ukrepe proti Izraelu, med drugim prepoved izvoza in tranzita orožja
Vlada premierja Janeza Janše je razveljavila sklep o prepovedi izvoza in tranzita vojaškega orožja in opreme iz oziroma prek Slovenije v Izrael ter uvoz iz njega, ki ga je sprejela njena predhodnica pod vodstvom Roberta Goloba.www.rtvslo.si
Naslednjih 14 dni bo ključnih...Pa še lesi se vrača.
![]()
Vrnitev Jelka Kacina
Na današnji dopisni seji vlade so sprejeli odločitev, da se na vlado vrne Jelko Kacin, ki bo v Koordinacijskem odboru za državne proslave in prireditve.siol.net
Sem izjavo overil! NE se zajebavat.![]()
Predsednik državnega zbora in prvak Resni.ce Zoran Stevanović je ob očitkih na račun poslanca Borisa Mijića napovedal disciplinski postopek v stranki.svet24.si
Vlada je do decembra podaljšala regulacijo cen določenih naftnih derivatov. Hkrati se zvišujejo najvišje dovoljene marže trgovcev. Z uredbo naj bi bile maloprodajne cene bencina višje za dva, dizla za od šest do sedem in kurilnega olja za štiri cente.
A recept za strte sodniške prašnike je že objavil pod svojim toponimsko plebejskim psevdonimom?A Vizjak je že vzel kredit?

Končno vlada, ki dela za ljudi! (Tudi trgovci z nafto so ljudje...).
Čestitke vsem volivcem za Super Hik vlado.
Tole mi sedaj nekaj ne gre skupaj. Hrvatje nimajo regularih cen? Nekaj časa so bili dražji z derivati, sedaj so spet cenejši. Kako jim to uspe brez regulacije?Končno vlada, ki dela za ljudi! (Tudi trgovci z nafto so ljudje...).
Čestitke vsem volivcem za Super Hik vlado.
Kmetje bodo zanesljivo dobili nočno oskrbo za svojo kravico saj storitev plačajo ob storitvi veterinarja, ler ta veterinar oz. njegova organizacija za ta hlev skrbi tudi ob dnevnem času.Komentar zadel v nulo:
Proti zakonu:
Veterinarska zbornica Slovenije in Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani
Pametna za tri:
SDS dela proti svojim volivcem? Nič novega.
![]()
To je račun, ki ga Katja Kokot izstavlja za podporo Janševi vladi
Si je Katja Kokot, vodja poslanske skupine Resni.ca, spisala zakon, ki bi ji lahko olajšal morebitno ponovno odprtje veterinarske ambulante? In kaj vse ta prinaša?necenzurirano.si
Naj ne mešajo kakcev in kokotki pustijo speljati spremembe in dopolnitve.Mešanje dreka se nadaljuje.
![]()
"Kaj to pomeni za živali, vemo vsi!"
Po tem, ko so poslanci Resnice s prvopodpisano Katjo Kokot v parlamentarno proceduro vložili predlog sprememb in dopolnitev zakona o veterini, se vrstijo številni negativni odzivi in opozorila.www.zurnal24.si