Idiotizmi 4. Janševe vlade

jello

Guru
22. sep 2008
11.448
4.595
113
Nisem ploskal odstranitvi ograj. Zaradi mene ostanejo. Saj pravim kontrola skozi vso mejo, če že. Ali pa nič, ker nima smisla. Naključne kontrole, konjenice, 5km varovan pas. Vse to so bile dobre ideje.

Pa še Janulla in Niko pokliče, da mu roko podata ko bo čez Kolpo plaval... Ni bilo potrebe po tvojem postu.
Bila je popolnoma enaka potreba kot po tvojih dvajsetih. Vse ostalo je napisal že apollo8.

netko

Guru
25. jul 2007
7.418
2.839
113
Jaz se ne dam zato, ker ko je bilo treba kritizirat vlado ki nam ni bila po godu je bilo vsem normalno da avstrijci in italijani drzijo kontrolo na meji. In ko jo je pokljukar uvedel se je vsem zdej skrajni cas. Nato je trenutna oblast pred volitvami propagirala zatiranje migracij….in sedaj ukinja kontrolo na meji. In fantje vi to zagovarjate zato ker so se za to odlocili “nasi”. Ce bi se golob bi bil pa veleizdajalec.

Veliko prehajam meje. Tudi avstrijci vec ali manj samo mahajo.

In ce mi bo to nalozeno se bom tudi z idejami kako mejo zapret ukvarjal. Ampak ni pa razumno bobnet z gocornice kako bomo zascitili domovino pred migranti in ukinit vse kontrole. Pol mi pa se en v temo uleti zakaj ni smajserjev in kuzkov na kontrolnih tockah. Ceprav on ne vidi smisla v kontrolnih tockah. Mogoce najboljse da tja pasjo utico postavimo pa flokiju enga ingrama v tacko da bo psiholoski efekt vecji.
Jaz se ne dam zato, ker ko je bilo treba kritizirat vlado ki nam ni bila po godu je bilo vsem normalno da avstrijci in italijani drzijo kontrolo na meji. In ko jo je pokljukar uvedel se je vsem zdej skrajni cas. Nato je trenutna oblast pred volitvami propagirala zatiranje migracij….in sedaj ukinja kontrolo na meji. In fantje vi to zagovarjate zato ker so se za to odlocili “nasi”. Ce bi se golob bi bil pa veleizdajalec.

Veliko prehajam meje. Tudi avstrijci vec ali manj samo mahajo.

In ce mi bo to nalozeno se bom tudi z idejami kako mejo zapret ukvarjal. Ampak ni pa razumno bobnet z gocornice kako bomo zascitili domovino pred migranti in ukinit vse kontrole. Pol mi pa se en v temo uleti zakaj ni smajserjev in kuzkov na kontrolnih tockah. Ceprav on ne vidi smisla v kontrolnih tockah. Mogoce najboljse da tja pasjo utico postavimo pa flokiju enga ingrama v tacko da bo psiholoski efekt vecji.
še zdaj ne razumeš pokljukar je uvedel kontorlo na obrežju pustil je pa odprta vrata v slovenski vasi par kilometrov stran... če je tako potem je boljše, da je ni in zato je bila kritika, ki nima veze z našizmom
in če gremo naprej v italiji stojijo s šmajserji ampak zaradi tega ne čakaš za vstop, je fluidno razvrščajo na pregled ampak zaradi tega ne stojiš, pelješ se mimo razen če se odloči da te da na stran
kar pa pravijo naši je to, da se je treba na migracije spravit konkretno kar lahko pomeni tudi poostren nadzor v zaledju meje, tudi ograja ipd

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.760
6.921
113
Mešanje dreka se nadaljuje.

Komentar zadel v nulo:

Predlagam gospe naj gre raje osemenjevati krave. Tale Janševa zalega nam bo vse zjebala.

Proti zakonu:
Veterinarska zbornica Slovenije in Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Pametna za tri:
Katja Kokot, zdaj poslanka, je jeseni na ustavno sodišče vložila pobudo za oceno ustavnosti členov zakona, ki jih zdaj skuša spremeniti z zakonom. "S predlagano spremembo zakonodaje bi imeli največji problem kmetje in ostali prebivalci ruralnih območij, ki v primeru urgentnih stanj ponoči, ne bi mogli do veterinarja," opozarjajo pri Lajki. "Kaj to pomeni za živali, verjetno vsi vemo!" poudarjajo pri društvu.

SDS dela proti svojim volivcem? Nič novega.

• Všeč mi je
Reactions: zakon

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.019
6.352
113
Mogoče ga je strah, da ne bo dobil pravočasne osemenitve...

Ja kdo bral zakon, kaj sploh spreminjajo?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.155
10.857
113
še zdaj ne razumeš pokljukar je uvedel kontorlo na obrežju pustil je pa odprta vrata v slovenski vasi par kilometrov stran... če je tako potem je boljše, da je ni in zato je bila kritika, ki nima veze z našizmom
in če gremo naprej v italiji stojijo s šmajserji ampak zaradi tega ne čakaš za vstop, je fluidno razvrščajo na pregled ampak zaradi tega ne stojiš, pelješ se mimo razen če se odloči da te da na stran
kar pa pravijo naši je to, da se je treba na migracije spravit konkretno kar lahko pomeni tudi poostren nadzor v zaledju meje, tudi ograja ipd
Vsec mi je ko mi ljudje ki se ne strinjajo z menoj razlagajo da ne razumem. Razumem ne skrbi, samo ne strinjam se s tem kar pises.

dokler ni povsod varovana ograja gredo lahko vedno mimo vseh kontrol.

netko

Guru
25. jul 2007
7.418
2.839
113
Vsec mi je ko mi ljudje ki se ne strinjajo z menoj razlagajo da ne razumem. Razumem ne skrbi, samo ne strinjam se s tem kar pises.

dokler ni povsod varovana ograja gredo lahko vedno mimo vseh kontrol.
in jaz sem za ograjo in v tem primeru tudi za kontrolo nikakor pa malo tako in malo drugače