Mislil sem tisto temo, ki je bla omenjena.To ja....
....ampak relativno pa je dobil največ glasov! In ta odgovor si rabil ko si vprašal...dajem TVOJ navedek, da ne bo s5 sprenevedanja!
" in koliko ljudi še vedno zagovarja Goloba? "
Mislil sem tisto temo, ki je bla omenjena.To ja....
....ampak relativno pa je dobil največ glasov! In ta odgovor si rabil ko si vprašal...dajem TVOJ navedek, da ne bo s5 sprenevedanja!
" in koliko ljudi še vedno zagovarja Goloba? "
Enako....samo da mene skrbi samo Logar....ne vem zakaj imam občutek da bi lahko bil nov Pucko....Baje bomo znižal davke al kako je s tem? Men je sicer jasno da davki morjo bit, sam povzemam vpitje zadnjega leta o tem. Širclju je marsikaj jasno in me veseli da ni namest njega kak oksimoron. Matoz je tud ok vtis name naredu, bistveno boljšega od Hojsa. Mene bolj trio boy band skrbi, Logar, Vrtovec itd.
Jaz sem proti višanju, nisem pa za, da ostane tako, kot je.Je že kdo rekel ,da je proti ?
Ok....ampak tud če si mislil kaj tretjega (mogoče sem spregledal)....moj odgovor še vedno zdrži.....največji % volilcev še vedno podpira Holoba....Mislil sem tisto temo, ki je bla omenjena.
Vrtovec je zaenkrat sam na jeziku. Zdej ma šanso da se dokaže.Enako....samo da mene skrbi samo Logar....ne vem zakaj imam občutek da bi lahko bil nov Pucko....
Vrtovec bi v mojih očeh komot lahko bil namesto Janše...mi deluje boljša izbira...
Nope, ta procent ne prebavlja Janše. Moje skromno mnenje.Ok....ampak tud če si mislil kaj tretjega (mogoče sem spregledal)....moj odgovor še vedno zdrži.....največji % volilcev še vedno podpira Holoba....
čaki, čaki.....a pol una ne velja.....nižji davki in začne vse cveteti.....gospodarstvo se ne duši več ...... dnarja kr češ-,.....itd....????Odvisno....
Če zvišamo in imamo kaj od tega potem....ajde ok!
Če se pa zviša samo zaradi "zastonj" plesnih tečajev....potem pa slaaaabaaa!
Tu se pa precej motiš.Ja wilija pa ostale nevtralne kar naenkrat skrbi za volilce ki bi jih se pred par dnevi potolki pa v jame zmetali, da bodo zdaj imeli visje davke.
širclju je všeč vse razen nižanja davka iz 9.5 na 5%.A nismo posušal/bral tu gor, da znajo sam levaki višat davke? Mene tud zanima kako je zdej s tem. Če se ne motim Širclju tud tale interventni zakon ni glih všeč. No shit Sherlock bi rekel.
čaki, čaki.....a pol una ne velja.....nižji davki in začne vse cveteti.....gospodarstvo se ne duši več ...... dnarja kr češ-,.....itd....????
,
Se mi zdi , da je glede na pisanje v zadnjih dneh, med kao "desnimi" več levičarjev , kot bi si sami upali priznati.
Saj zato pa taka ideja, poberemo z DDV-jem vsem, damo pa bogatejšim, pa mal mora še za njihove ostat.Odvisno....
Če zvišamo in imamo kaj od tega potem....ajde ok!
Če se pa zviša samo zaradi "zastonj" plesnih tečajev....potem pa slaaaabaaa!
Saj zato pa taka ideja, poberemo z DDV-jem vsem, damo pa bogatejšim, pa mal mora še za njihove ostat.
Saj zato pa taka ideja, poberemo z DDV-jem vsem, damo pa bogatejšim, pa mal mora še za njihove ostat.
To spet lahko damo v temo matematike za 3. razred. Velika večina, nikakrsna vecina, ce smo natancni, ne podpira Goloba. Oziroma najvecji % volivcev ne podpira Goloba.
To bi bil dober moto za Goloba pred 4 leti, mogoče bi bil še izvoljen ponovno.
No pa dajmo z excel stolpci....da ti bo lažje
Največji stolpec je Holobov....
No pa dajmo z excel stolpci....da ti bo lažje
Največji stolpec je Holobov....