Idiotizmi 4. Janševe vlade

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.737
6.048
113
Baje bomo znižal davke al kako je s tem? Men je sicer jasno da davki morjo bit, sam povzemam vpitje zadnjega leta o tem. Širclju je marsikaj jasno in me veseli da ni namest njega kak oksimoron. Matoz je tud ok vtis name naredu, bistveno boljšega od Hojsa. Mene bolj trio boy band skrbi, Logar, Vrtovec itd.
Enako....samo da mene skrbi samo Logar....ne vem zakaj imam občutek da bi lahko bil nov Pucko....

Vrtovec bi v mojih očeh komot lahko bil namesto Janše...mi deluje boljša izbira...

• Wow
Reactions: Samo Svoj

corsol

Guru
11. mar 2010
4.061
1.519
113
Odvisno....

Če zvišamo in imamo kaj od tega potem....ajde ok!

Če se pa zviša samo zaradi "zastonj" plesnih tečajev....potem pa slaaaabaaa!
čaki, čaki.....a pol una ne velja.....nižji davki in začne vse cveteti.....gospodarstvo se ne duši več ...... dnarja kr češ-,.....itd....????

:rolleyes:,
Se mi zdi , da je glede na pisanje v zadnjih dneh, med kao "desnimi" več levičarjev , kot bi si sami upali priznati.

Kamele0N

23. jul 2008
45.737
6.048
113
čaki, čaki.....a pol una ne velja.....nižji davki in začne vse cveteti.....gospodarstvo se ne duši več ...... dnarja kr češ-,.....itd....????

:rolleyes:,
Se mi zdi , da je glede na pisanje v zadnjih dneh, med kao "desnimi" več levičarjev , kot bi si sami upali priznati.

Mogoče je pa malisivi končno dobil svojo "žlahtno desnico" katero išče že od svoje (ne)upokojitve..... :D

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.098
9.313
113
To spet lahko damo v temo matematike za 3. razred. Velika večina, nikakrsna vecina, ce smo natancni, ne podpira Goloba. Oziroma najvecji % volivcev ne podpira Goloba.

• Wow
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

23. jul 2008
45.737
6.048
113
To spet lahko damo v temo matematike za 3. razred. Velika večina, nikakrsna vecina, ce smo natancni, ne podpira Goloba. Oziroma najvecji % volivcev ne podpira Goloba.

No pa dajmo z excel stolpci....da ti bo lažje :D

Največji stolpec je Holobov....

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.098
9.313
113

Stolpca sta dva. Golobov je 28,66 visok, Negolobov je 71,34. Kateri je višji?

Ko poslušas goloba in njegove budalastine o zmagi in prevarah, si mislim, da ljudje ne morejo biti tok glupi. Najvecja ironija je pa, da precenjujem folk, ocitno.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.098
9.313
113

Stolpca sta dva. Golobov je 28,66 visok, Negolobov je 71,34. Kateri je višji?

Ko poslušas goloba in njegove budalastine o zmagi in prevarah, si mislim, da ljudje ne morejo biti tok glupi. Najvecja ironija v vsem tem je pa, da precenjujem folk.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.071
6.402
113
A se ne ponavlja ta vzorec že skozi nekaj volitev? Glede na to, da so plače v JS praktično največja postavka, obljubiš JS med in mleko, povišice, božičnice (obvezno zamolčiš kaj to pomeni pri dohodninskih razredih in cenah storitev, za kar mediji držijo štango) in to brez kakršnekoli podlage v proračunu, ker gospodarstvo ne dosega take rasti. Česar seveda ne poveš, nato spušiš volitve in se naj s tvojimi prepotentnimi obljubami ukvarja naslednja vlada katera zaradi tega avtomatsko faše bes JS, ker oni so si zaslužili (predvsem tisti, ki so bili deležni višjih povišic, ne tisti, ki so dobili 20 eur zraven in padli v višji dohodninski razred, ti so ponavadi tiho in delajo)...

No potem pa tukaj lahko beremo norčevanja tipa, a niste rekli, da ne bo novih davkov...

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.679
817
113
tu in tam
1780769801574.png