A ti mogoče veš kaj napisati o temi, namesto, da se konstantno zaganjaš v druge uporabnike kot bik v rdečo krpo?Sploh veš kaj je whataboutizem? Naj ti Matey razloži. Očitno ti je dal prstek gor.
A ti mogoče veš kaj napisati o temi, namesto, da se konstantno zaganjaš v druge uporabnike kot bik v rdečo krpo?Sploh veš kaj je whataboutizem? Naj ti Matey razloži. Očitno ti je dal prstek gor.
kje je težava?Hitro se je začelo vračanje uslug za pomoč pri volitvah.
Hahaha, prvi pogovor novega zunanjega ministra je ponavadi simbolen. Pokličeš ali obiščeš najpomembnejšega soseda, najpomembnejšega zaveznika, državo s katero najbolj gospodarsko sodeluješ...
No, videti je da je sodelovanje z Black Cubeom le pustilo globoko sled v sodelovanju z SDS in se je potrebno čim prej zahvaliti.
Moram priznati, da sem za novico pomislil, da je prvoaprilska provokacija, ampak ni. Očitno ni.
Janša očitno zbere najbolj črno ovco za patrona. Če ni Trump, če je Orban odpadel, vedno ostane Bibi.
Kljub Gazi in vsem kar se je tam zgodilo...
Skratka, Janša nikoli ne razočara, vedno izbere najslabše kar lahko.
To je pa navadna laž, oziroma minimiziranje.Citat izpred štirih let...
upam, da tebe nismo kam visoko pozicionirali v tem enotnem sistemu....., ostali pa noter ostanejo pa je problem rešen.
Jp, velikokrat me fehta za kakšno pomoč pri bajti, ker ne zna nič in me rabi, jaz sem pa v osnovi spoštljiv človek.Vidiš, kako sta se lepo ujela in sporazumela.
Zagotovo bi bil bolj srečen, če bi ga levičarji opalili z nepremičninskim davkom, ker ima bajto večjo, kot jo lahko v 15 minutah posesa.Jp, velikokrat me fehta za kakšno pomoč pri bajti, ker ne zna nič in me rabi, jaz sem pa v osnovi spoštljiv človek.
Bajto pa ima v tri štuke, vse je sam naredil v času socializma pravi..no, pokojna žena je bila na občini vsa leta, pozabi povedati..
Sesa bolj malo, kakor vidim, pomete sobo in kuhinjo, katero uporablja..ostalih 400 kvadratov je zapuščenih, odkar je hčerka odšla od bajte.Zagotovo bi bil bolj srečen, če bi ga levičarji opalili z nepremičninskim davkom, ker ima bajto večjo, kot jo lahko v 15 minutah posesa.
sicer ne vem, kam ciljaš, ampak ja, kot sosed (in štromar v osnovi) sem mu v zadnjem času nanovo napeljal štrom, rihtam mu stroje ipd-seveda napol zastonj, ker je "revež"..že deset let hodi okrog v "fabrški obleki", edino za pir v gostilni pa ni problema (zase)Ne vem kaksno pomoc mu lahko ti nudis pri bajti? Verjetno edino kot sosed...degradacija...za zmanjsevanje kapitalskega dobicka?
BV.....3/4 JU ima že Cynet.exeTako se dela:
Ivan Jeruzalemski je že podpisal pogodbo s Pegasus-om ?
Sem povedal, sam ti vidiš tisto rdečo krpo.A ti mogoče veš kaj napisati o temi, namesto, da se konstantno zaganjaš v druge uporabnike kot bik v rdečo krpo?
Glej pepček, če si ti začel ocenjevati jj z včerajšnjim dnem po primopredaji, potem bolj tebi manjka tisto, kar bi moral imeti, da lahko boli.Da bi bolelo, je treba zadevo dojeti in oseba, ki že smatra Janšo za večje zlo kot Goloba (že nekdaj časa in ne šele od včerajšnje primopredaje) pa nekako ne dojema najbolje tako da nekako dvomim, da boli.
ker... kaj bi meni nižji davkiŠircelj že dopušča možnost dviga DDV-ja. Nekje daš (dohodnina), več vzameš (DDV).