Idiotizmi 4. Janševe vlade

B81

22. jul 2007
40.157
12.749
113
Hitro se je začelo vračanje uslug za pomoč pri volitvah.

Hahaha, prvi pogovor novega zunanjega ministra je ponavadi simbolen. Pokličeš ali obiščeš najpomembnejšega soseda, najpomembnejšega zaveznika, državo s katero najbolj gospodarsko sodeluješ...

No, videti je da je sodelovanje z Black Cubeom le pustilo globoko sled v sodelovanju z SDS in se je potrebno čim prej zahvaliti.

Moram priznati, da sem za novico pomislil, da je prvoaprilska provokacija, ampak ni. Očitno ni.

Janša očitno zbere najbolj črno ovco za patrona. Če ni Trump, če je Orban odpadel, vedno ostane Bibi.

Kljub Gazi in vsem kar se je tam zgodilo...

Skratka, Janša nikoli ne razočara, vedno izbere najslabše kar lahko.
kje je težava?

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.088
5.727
113
...., ostali pa noter ostanejo pa je problem rešen.
upam, da tebe nismo kam visoko pozicionirali v tem enotnem sistemu.

Ko bosta šla dva poklica ven sistema ni več.
"ne zdej rečt, da so zdravniki bolj pomembni od učiteljev, ki skrbijo za NAŠE OTROKE, veš da manjka 4000 učiteljev.... pa od pravosodnih policistov... več sto jih manjka... kako si upate, podcenjevati in degradirati poštene ljudi!!" (potem pa smo z nekaj akrobacije ob pomoči tov Branimirja že kmalu na vzgojiteljicah in javnih kuharicah)

B81

22. jul 2007
40.157
12.749
113
"brihtni" sindikati bi se morali najprej znebiti tistega, ki jim tišči glavo v empar vode, tj. štukla&Co. in jih nadomestiti z ljudmi, ki imajo raje, da delavcu ostane malo več in dobi država malo manj, kot pa obratno.
Če jim takrat ni potegnilo, za koga dela ta "sindikalna" elita..brezveze, samo ne jamrat. Kot ust. sodniki, bi tudi tile rabili omejene mandate, ker ko se enkrat najdejo prave veze, potem z raznimi posredovanji ni več težava "kupit" novega mandata.

• Haha
Reactions: jonny77

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.612
854
113
tu in tam
Sem govoril z enim volilcem SDS prejle, pa pravi, a veš, da bo baje šel DDV gor, zdaj bodo pa levaki najebali...sem mu rekel, da ne bo ravno tako, najebali boste tisti, ki imate slabe penzije (ded je brez šol šljako cel lajf v fabrki), pa tisti mulci, ki nimajo šol in zato razvažajo pice ipd..je samo gledal pa pravi, a pol ni to slabo za levake? drgač pa nisem spremljal pravi, važno, da sem bil proti golobnjaku.. sem samo šel, nima smisla..

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.973
6.317
113
Jp, velikokrat me fehta za kakšno pomoč pri bajti, ker ne zna nič in me rabi, jaz sem pa v osnovi spoštljiv človek.
Bajto pa ima v tri štuke, vse je sam naredil v času socializma pravi..no, pokojna žena je bila na občini vsa leta, pozabi povedati..
Zagotovo bi bil bolj srečen, če bi ga levičarji opalili z nepremičninskim davkom, ker ima bajto večjo, kot jo lahko v 15 minutah posesa.

jezek

Guru
24. jul 2008
6.009
2.727
113
Ne vem kaksno pomoc mu lahko ti nudis pri bajti? Verjetno edino kot sosed...degradacija...za zmanjsevanje kapitalskega dobicka?

• Haha
Reactions: delter333

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.612
854
113
tu in tam
Ne vem kaksno pomoc mu lahko ti nudis pri bajti? Verjetno edino kot sosed...degradacija...za zmanjsevanje kapitalskega dobicka?
sicer ne vem, kam ciljaš, ampak ja, kot sosed (in štromar v osnovi) sem mu v zadnjem času nanovo napeljal štrom, rihtam mu stroje ipd-seveda napol zastonj, ker je "revež"..že deset let hodi okrog v "fabrški obleki", edino za pir v gostilni pa ni problema (zase)

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.936
2.344
113
Pomurje
Da bi bolelo, je treba zadevo dojeti in oseba, ki že smatra Janšo za večje zlo kot Goloba (že nekdaj časa in ne šele od včerajšnje primopredaje) pa nekako ne dojema najbolje tako da nekako dvomim, da boli.
Glej pepček, če si ti začel ocenjevati jj z včerajšnjim dnem po primopredaji, potem bolj tebi manjka tisto, kar bi moral imeti, da lahko boli.

• Haha
Reactions: tomi in Kamele0N