Točno tako. Vprašanje je en in edini možni odgovor. Ko nimaš odgovora, ko bi bil ta zate neprijeten ali te postavil na laž odgovoriš z vprašanjem. To so osnove.Edini odgovor celi levi srenji okoli tega bi bil: "Zakaj ste odstopili od tožbe proti Izraelu?"
Tisti katerih še nismo slišali.Kot bi imeli prisluhi prste vmes.
Ne postavljaj vprašanj, če nimaš odgovora.Torej: zakaj so se izognili glasovanju o temi, za katero so si cel mandat prizadevali?
To velja samo za odvetnike, ko zaslišujejo priče.Ne postavljaj vprašanj, če nimaš odgovora.
Odvetnik komot sprasuje tudi ce prica ne pozna odgovora. Tozilec ne sme obdolzenega/obtozenega sprasevat ce ta v celoti ali delno izkorisca pravico do molka.To velja samo za odvetnike, ko zaslišujejo priče.
Jaz pa nisem odvetnik in me RES zanima, zakaj so si v enem tednu premislili za 180°.
(pa ne mi s tistim, da so jih palestinci prosili, ker sicer "bo še veliko slabše tam")
Mšljeno je bilo, da je za obrambo mogoče bolje, da odvetnik priče ne sprašuje vprašanj, na katere že ne pozna odgovora. V smislu, mogoče bo dobil odgovor, ki ga ne želi slišat.Odvetnik komot sprasuje tudi ce prica ne pozna odgovora. Tozilec ne sme obdolzenega/obtozenega sprasevat ce ta v celoti ali delno izkorisca pravico do molka.
Broj Jedan, ti si bil sigurno zraven, pobrskaj po svoji črni knjižici in razsvetli nas nevednike.Se dobro da vas je tok starckov ki ste bili zraven in veste zakaj so ga ven vrgli…
Preveri sam, je zanimivo.Broj Jedan, ti si bil sigurno zraven, pobrskaj po svoji črni knjižici in razsvetli nas nevednike.
A ni bla partijska rdeča?Broj Jedan, ti si bil sigurno zraven, pobrskaj po svoji črni knjižici in razsvetli nas nevednike.
Umetniki na levi so bili vedno močni, v dobi AI pa jim še s kurc3m ni treba mignit, da producirajo drek.Vlada se nastopila ni,
pa je že 5 strani.
Ni dvakrat za rečt, da ni iz tistega izraelskega aviona nekaj potnikov šlo na obisk k Janši, nekaj pa na kak drug naslov, na privatno projekcijo zbranega gradiva.