visek_izobrazbe
Guru
a simči bo tud tam...ritke pa to?Holob pa ga je povabil na WC pri Tromostovju.
a simči bo tud tam...ritke pa to?Holob pa ga je povabil na WC pri Tromostovju.
Daj povej mi prosim, ker sem očitno že pozabil, leta so tu kaj čemo. Kdo je bil na Gregorčičevi, ki je bil pravnomočno obsojen?tam na Gregorčičvi smo meli svega i svašta pa nisi muksnil.....
Jaz bi jih prepovedal. Imamo zato pristojne službe, ki naj raziskujejo barabije, ne pa neke politične preiskovalne komisije, ki so namenjene predvsem obračunavanjem med sabo.
Ne on je borec proti whataboutizmom, seveda samo na pravi strani.Kaj Matey je (spet) moderator? A ni enkrat rekel da ni?
Pol pa ni čudno, da prodajalca agrumov ne pospravi na hladno.
Imaš dokaze, ali si slišal za šankom? Ali prebral na Požarreportu, baje, po neuradnih informacijah......od katerega je novinarka prejela cca 1/4 miljončka € iz strani GenI pod vodstvom Roberta Goloba in niso znali pojasniti zakaj je ta denar bil namenjen?
In to bi po tvoje ostalo ne preiskano s strani policije? Aja podkupljena je in preiskuje zgolj desničarje. Se opravičujem.od katerega je novinarka prejela cca 1/4 miljončka € iz strani GenI pod vodstvom Roberta Goloba in niso znali pojasniti zakaj je ta denar bil namenjen?
to pomen da svinjsko mislišZa razliko od tebe jem svinjsko meso.
Agrum, pejd dol k svojim na ovčetino.to pomen da svinjsko misliš
Jaz mam njega čist rad, pujski so fajn., sam on mene nekak ne mara se mi zdi, pomoje misl, da sem njegov sorodnik, sam jest nism pujsek.kaj vi2 zadnja dva, sta kaj bolana?
lahko bi si neko sobo našla, al pa sadovnjak al kaj vama pač paše.
Evo, zrihtaj še tretjo napotnico za povečanje doze "3 x Musk pohvala na dan".če rabita kako napotnico, povejta.
Evo, zrihtaj še tretjo napotnico za povečanje doze "3 x Musk pohvala na dan".
Poglej priponko 107019
Izzivali so z mavričasto zastavo.....Ufff zdaj se jim bo odpeljalo
Poglej priponko 107021
Sicer tega ne podpiram kot univerzalno zdravilo proti levakom, ampak so si po svoje sami krivi, ker so nešteto društev in organizacij spremenili v svoje aktiviste, financirane pod krinko kulture.
Lep primer je knjigarna mariborka. Uradno knjigarna, neuradno leglo in propagandno trobilo LGBTŽNJ aktivistov, ki so pod Golobom izzivali z zastavo in potem jokali ob kontra napadih, da je na pomoč moral priti glavni aktivist - predsednica.
No letos, ne vem zakaj, ampak zastave ni bilo. Res čudno...
.