Aja, sej določen procent okuženih ne pristane na intenzivi, ali kako? Tja pridejo kar tako iz dolgčasa? Koliko časa se boste še sprenevedali?
Še eden z ananasi med hruškami.Aja, sej določen procent okuženih ne pristane na intenzivi, ali kako? Tja pridejo kar tako iz dolgčasa? Koliko časa se boste še sprenevedali?
Aja, sej določen procent okuženih ne pristane na intenzivi, ali kako? Tja pridejo kar tako iz dolgčasa? Koliko časa se boste še sprenevedali?
Bi lahko kar tukaj nehal, se ti ni treba truditi opravičevat naprej.Noben se ne spreneveda, delež okuženih ki so cepljeni bo vedno prvič zato ker cepivo ni zaneslijo
Mogoče: Prav mu je, zakaj se pa ni cepil.Kako bi obravnaval testiranega necepljenega, ki ga okuzi cepljeni.
Cepljeni netestirani, pa overload okuženih.Exit stategy ni 0 okužb.
Exit strategy je samo to, da bolnice in intenzivne niso overloadane.
In na to najhitreje prideš skozi cepljenje populacije.
Če bi bila reč res na nivoju navadne gripe, se mi tukaj danes ne bi pogovarjali. Žal ni in preveč ljudi pristane po bolnicah in na intenzivi.
Ga pa ni cepiva, ki bi bilo 100% učinkovito. V resnici je pri COVIDu dovolj, da cepljenje doseže to, da populacija lahko nadaljnje prebolevanje preživi brez zdravniške oskrbe in brez tega, da bi bolnice pokale po šivih. Torej nadzorovano prebolevanje. Trenutno pa ne-cepljeni delajo overload bolnic.
Exit stategy ni 0 okužb.
Exit strategy je samo to, da bolnice in intenzivne niso overloadane.
In na to najhitreje prideš skozi cepljenje populacije.
Če bi bila reč res na nivoju navadne gripe, se mi tukaj danes ne bi pogovarjali. Žal ni in preveč ljudi pristane po bolnicah in na intenzivi.
Ga pa ni cepiva, ki bi bilo 100% učinkovito. V resnici je pri COVIDu dovolj, da cepljenje doseže to, da populacija lahko nadaljnje prebolevanje preživi brez zdravniške oskrbe in brez tega, da bi bolnice pokale po šivih. Torej nadzorovano prebolevanje. Trenutno pa ne-cepljeni delajo overload bolnic.
Jaz sem za cepljenje vsehJaz sem za testiranje vseh, ...
Ni res, da 81% postelj na intenzivni negi zasedajo necepljeni. Gre za manipulacijo.
Uradni podatki NIJZ in MZ za obdobje 2.8. do 7.11.2021 razkrivajo, da se manipulira s podatki hospitalizacij na enotah intenzivne nege (EIZ).
Uradni podatki razkrivajo, da bolnišnice starejših covidnih pacientov ne zdravijo na EIZ, saj jih večina umre na navadnih oddelkih. Podatki tudi razkrivajo, da je 80% primerov hospitalizacij polno cepljenih covidnih bolnikov ravno pri starejših od 65 let. Če se teh pacientov ne zdravi na EIZ, potem jih ni v uradnih evidencah!
Analiza uradnih podatkov s projekcijo je razkrila, da je tovrsten način komunikacije manipulacija. V kolikor bi se starejše paciente sprejemalo na enote intenzivne nege enako, kot se sprejema mlajše paciente, bi bilo razmerje med cepljenimi in necepljenimi na intenzivni negi podobno, kot je na navadnih oddelkih. Po zadnjih podatkih hospitalizacij je to cca. 40% polno cepljenih.
Gre za Simpsonov paradoks, kjer se z "izključitvijo" posameznih podatkov pride do popolnoma drugačnih rezultatov - napačnih!
80% polno cepljenih covidnih bolnikov najdemo med najbolj precepljeno populacijo, ki bi jih morala cepiva ravno pred tem ščititi.
Čeprav bi jih morala cepiva pred tem ščititi, je največ polno cepljenih covidnih hospitalizacij pri starejših od 65 let, kjer je precepljene 81% celotne populacije. Pri starejših od 65 let je med hospitaliziranimi kar 40% polno cepljenih oseb. Pri mlajših od 65 let, kjer je precepljenost zgolj 46%, je med hospitaliziranimi le 13% polno cepljenih.
Res ganljivo kako skrbno ščitijo svoje prebivalstvo pred to smrtonosno boleznijo
Torej starejsi nad 65 leKer se precej nanaša na moj prejšnji prispevek na tej strani...
Razkrivamo manipulacije z uradnimi podatki covidnih hospitalizacij.
Uradni podatki razkrivajo, da bolnišnice starejših covidnih pacientov ne zdravijo na intenzivni negi. Če se teh pacientov ne zdravi na intenzivni, potem jih ni v uradnih evidencah. V kolikor bi se starejše paciente sprejemalo na enote intenzivne nege enako, kot se sprejema mlajwww.neodvisnimediji.si
Še en bolj zanimiv citat:
Ker se precej nanaša na moj prejšnji prispevek na tej strani...
Razkrivamo manipulacije z uradnimi podatki covidnih hospitalizacij.
Uradni podatki razkrivajo, da bolnišnice starejših covidnih pacientov ne zdravijo na intenzivni negi. Če se teh pacientov ne zdravi na intenzivni, potem jih ni v uradnih evidencah. V kolikor bi se starejše paciente sprejemalo na enote intenzivne nege enako, kot se sprejema mlajwww.neodvisnimediji.si
Še en bolj zanimiv citat:
Skoda razlagat. Eni morjompridet na oddelek in se pitem čudit kot tisti gospod x hrani in da je samo cifra...Res so razkrili nekaj novega.Že davno so povedali, da dajo na intenzivo in ventilator tiste, za katere ocenjujejo, da bodo tak poseg preživeli. Kljub tem kriterijem je tam je smrtnost blizu 50%.