pa tako vprašam, ker obvlade podatke:
Koliko jih je do 20 let umrlo:
zaradi corone?
zaradi cepiva proti coroni?
LP
Koliko jih je do 20 let umrlo:
zaradi corone?
zaradi cepiva proti coroni?
LP
Ne vemo še 100%, ker ni potrjeno, da je Katjina smrt zaradi cepiva.
Če bo, pa je rezultat:
0
1
Nekaj je na tem. Od moje sodelavec enako nima povrnjenega vonja že vsaj pol leta. Zdi se mi čudno, da stroka ne dela nič na reševanju problemov PO Covidu.Kot "zanimivost" - še ena od posledic covida in sicer nekateri pri marsikateri zadevi (če ne kar pri vseh) vonjajo namesto pravega vonja sicer dišeče stvari vonj po gnilem in zažganem, ena moja stranka ima takšno stanje že cca.11 mesecev:
Kdo od njih je umrl zaradi posledic "prisilnega" cepljenje, ali je pač podlegal "naravnemu" virusu?
Kako je vidiš razlike, če nekdo umre zaradi virusa, ali cepljenja zaradi PCT?
Kako da ne?Nekaj je na tem. Od moje sodelavec enako nima povrnjenega vonja že vsaj pol leta. Zdi se mi čudno, da stroka ne dela nič na reševanju problemov PO Covidu.
4500 se jih je prostovoljno okužilo in umrlo? Si res tako zarukano teslo ali kaj te mede?Niso enakovredni, al po čem sprašuješ?
Če gre 4500 ljudi samovoljno skakat iz mosta in umrejo, enega pa dol nekdo porine, boš slednjega obravnaval enako, kot tiste prej?
Očitno so nekaj delali narobe, da so se okužili, ker ukrepe za preprečevanje poznamo vsi.4500 se jih je prostovoljno okužilo in umrlo? Si res tako zarukano teslo ali kaj te mede?
Torej po tvoje je kdorkoli okužen s Covidom kriv sam, ker poznamo ukrepe, ki po tvoje 100% varujejo pred okužbo, pa jih niso upoštevali?Očitno so nekaj delali narobe, da so se okužili, ker ukrepe za preprečevanje poznamo vsi.
Bil je wuhan in bila je bergama, vedeli smo kaj nas čaka.
PS, sicer je od teh ogromno takih, ki so se okužili v bolnici/DSO - ti res niso imeli vpliva na to, ampak krivda za njihove okužbe je drugje in ne v "javnosti".
Butasta primerjava, saj ni nihce samovoljno sel se okuzit.Niso enakovredni, al po čem sprašuješ?
Če gre 4500 ljudi samovoljno skakat iz mosta in umrejo, enega pa dol nekdo porine, boš slednjega obravnaval enako, kot tiste prej?
Kdo v javnosti se je pa namerno sel okuzit? To je skrajno butasto. Ampak je pa res da sem eno taksno idejo ravno tu gor prebral od vad antivaxerjev.Očitno so nekaj delali narobe, da so se okužili, ker ukrepe za preprečevanje poznamo vsi.
Bil je wuhan in bila je bergama, vedeli smo kaj nas čaka.
PS, sicer je od teh ogromno takih, ki so se okužili v bolnici/DSO - ti res niso imeli vpliva na to, ampak krivda za njihove okužbe je drugje in ne v "javnosti".
Dvojni SDS doktor in Šorli sta vedno kontra.5 sodnikov od sedmih.....dva sta glasovala proti.
Človek ne ve al bi se smejal al jokal
A da krivijo mene, ker sem necepljen in zdrav, in me kaznujejo da ne smem na koncert, trgovino, avtobus.... se ti pa ne zdi bolano?Torej po tvoje je kdorkoli okužen s Covidom kriv sam, ker poznamo ukrepe, ki po tvoje 100% varujejo pred okužbo, pa jih niso upoštevali?
Kaj tako bolnega še nisem prebral tukaj, pa je bilo z obeh koncev že veliko močnih.
Zdrav še ni nihče umrl, razen v kakšni nesreči.Si pa hipokrit, da ti ni para. Zakaj se sedaj izmotavaš ven, kaj je sedaj važno kdaj in kako bi umrli? Če še ne veš, tudi ti boš umrl, nekoč, upam, da zdrav.
Saj sem napisal izjeme v bolnicah in DSO, tisti niso mogli imet vpliva.Torej po tvoje je kdorkoli okužen s Covidom kriv sam, ker poznamo ukrepe, ki po tvoje 100% varujejo pred okužbo, pa jih niso upoštevali?
Kaj tako bolnega še nisem prebral tukaj, pa je bilo z obeh koncev že veliko močnih.