Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113
Ne vemo še 100%, ker ni potrjeno, da je Katjina smrt zaradi cepiva.
Če bo, pa je rezultat:
0
1

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.767
17.162
113
Kot "zanimivost" - še ena od posledic covida in sicer nekateri pri marsikateri zadevi (če ne kar pri vseh) vonjajo namesto pravega vonja sicer dišeče stvari vonj po gnilem in zažganem, ena moja stranka ima takšno stanje že cca.11 mesecev:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.767
17.162
113
Ja, večinoma je to, v kakšnih primerih pa pride to te parosmije oz. čudnega efekta vonjanja gnilih smeti. In oboje lahko traja zelo dolgo oz. se ne ve ali lahko to traja v nedogled. Dokaj zoprna reč.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.721
4.963
113
Kot "zanimivost" - še ena od posledic covida in sicer nekateri pri marsikateri zadevi (če ne kar pri vseh) vonjajo namesto pravega vonja sicer dišeče stvari vonj po gnilem in zažganem, ena moja stranka ima takšno stanje že cca.11 mesecev:
Nekaj je na tem. Od moje sodelavec enako nima povrnjenega vonja že vsaj pol leta. Zdi se mi čudno, da stroka ne dela nič na reševanju problemov PO Covidu.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113
Niso enakovredni, al po čem sprašuješ?

Če gre 4500 ljudi samovoljno skakat iz mosta in umrejo, enega pa dol nekdo porine, boš slednjega obravnaval enako, kot tiste prej?

• Všeč mi je
Reactions: javr

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113
Nekaj je na tem. Od moje sodelavec enako nima povrnjenega vonja že vsaj pol leta. Zdi se mi čudno, da stroka ne dela nič na reševanju problemov PO Covidu.
Kako da ne? ;)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113
4500 se jih je prostovoljno okužilo in umrlo? Si res tako zarukano teslo ali kaj te mede?
Očitno so nekaj delali narobe, da so se okužili, ker ukrepe za preprečevanje poznamo vsi.

Bil je wuhan in bila je bergama, vedeli smo kaj nas čaka.

PS, sicer je od teh ogromno takih, ki so se okužili v bolnici/DSO - ti res niso imeli vpliva na to, ampak krivda za njihove okužbe je drugje in ne v "javnosti".

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.721
4.963
113
Očitno so nekaj delali narobe, da so se okužili, ker ukrepe za preprečevanje poznamo vsi.

PS, sicer je od teh ogromno takih, ki so se okužili v bolnici/DSO - ti res niso imeli vpliva na to, ampak krivda za njihove okužbe je drugje in ne v "javnosti".
Torej po tvoje je kdorkoli okužen s Covidom kriv sam, ker poznamo ukrepe, ki po tvoje 100% varujejo pred okužbo, pa jih niso upoštevali?

Kaj tako bolnega še nisem prebral tukaj, pa je bilo z obeh koncev že veliko močnih.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.669
2.637
113

Kdo v javnosti se je pa namerno sel okuzit? To je skrajno butasto. Ampak je pa res da sem eno taksno idejo ravno tu gor prebral od vad antivaxerjev.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.118
6.123
113
5 sodnikov od sedmih.....dva sta glasovala proti.

Človek ne ve al bi se smejal al jokal
Dvojni SDS doktor in Šorli sta vedno kontra.

DDR

Kako je ta prišel na US je tudi zgodba zase.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.000
-5.253
113
Torej po tvoje je kdorkoli okužen s Covidom kriv sam, ker poznamo ukrepe, ki po tvoje 100% varujejo pred okužbo, pa jih niso upoštevali?

Kaj tako bolnega še nisem prebral tukaj, pa je bilo z obeh koncev že veliko močnih.
A da krivijo mene, ker sem necepljen in zdrav, in me kaznujejo da ne smem na koncert, trgovino, avtobus.... se ti pa ne zdi bolano?

Tistih 4500 so najbrž še koga okužili, js nisem nikogar. Kdo je tu zdaj bolj kriv?
Pa koliko od teh 4500 je imelo raka, srčnožilne bolezni, zhebane jetra..... in bi umrli tudi brez kovida pa ne bo noben povedal.

• Všeč mi je

damirj

Guru
9. maj 2012
5.669
2.637
113
Si pa hipokrit, da ti ni para. Zakaj se sedaj izmotavaš ven, kaj je sedaj važno kdaj in kako bi umrli? Če še ne veš, tudi ti boš umrl, nekoč, upam, da zdrav.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.000
-5.253
113
Si pa hipokrit, da ti ni para. Zakaj se sedaj izmotavaš ven, kaj je sedaj važno kdaj in kako bi umrli? Če še ne veš, tudi ti boš umrl, nekoč, upam, da zdrav.
Zdrav še ni nihče umrl, razen v kakšni nesreči.

Seveda je važno kdaj in kako so umrli, kot je tudi važno kdaj in kako so umrli tisti po cepljenju - slednjim se naredi obdukcija in če je le možno najde kak drug vzrok kot pa cepivo.
Koliko od teh 4500 je prišlo v bolnico zaradi kake druge bolezni, se tam okužilo še s kovidom, in umrlo zaradi prvotne bolezni, šteli so jih pa v kovidne smrti?
Da sedaj njihovo smrt cepilci lahko izkoriščate v svoje namene?

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113

Saj sem napisal izjeme v bolnicah in DSO, tisti niso mogli imet vpliva.

Ampak vsak paranoik pa je komot že 2 leti zaprt v kleti, tak se sigurno ne more okužit.

Pa, se še spomnite začetko epidemije, ko so kazali kako se šiti virus če samo hodiš po ulici, ali tečeš.
No, sedaj je rizičen stik če si z osebo pod 1.5m in to 15min, šele takrat pride do zadostnega preskoka virusa da se okužiš

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd