Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113

kulldorff.jpg
Torej ni samo pri nas taki problem, zanimivo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113

Spain’s Supreme Court ruled against the use of vaccine passports to restrict access to public places​

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113
Kar eni ze ves cas govorimo, drugi pa, meni nerazumljivo, tako veselo pisejo da se odloke mora upostevat ne glede na vse:

Gre za poseganje v človekove pravice in to je eden izmed temeljev v ustavi, v 15. členu, temelju našega delovanja. Torej, kadar imamo poseganje v človekove pravice, mora biti urejeno z zakonom.

• Všeč mi je
Reactions: javr

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113

Ne vem no, ok, saj je folk res nedolžen, ker samo dela svoje delo, ampak sigurno potem ta isto folk ko je kje v vlogi fizične osebe, pa jebe druge.
Ampak ne razumem pa, zakaj se tem zaposlenim tako da ukvarjat s folkom, pač spustiš težaka naprej pa gre. In zakaj bi se šefom dalo jebat s takimi zaposlenimi in jim težit, zakaj dosledno ne preverjajo.

Itak vsak ve, da so ti ukrepi farsa in zadnji čas je, da jih ne jemlemo resno, ker drugače bo to še trajalo in trajalo.

Najboljše da se čaka, da bo pri nas še nekdo nekoga vstrelo nekje zaradi take bedarije, kot je PCT. Šele potem bo juhuhu, kot je bilo v primeru smrti Katje. Vedno se mora čakat, da se nekaj hudega zgodi?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113
Kovačič opozarja, da je cepljenje poseg v telo posameznika, posegi v telo brez soglasja pa so z ustavo prepovedani. Če že, bi država ustavne pravice morala omejiti z zakonom, torej z vsemi varovalkami in demokratičnim postopkom, ki zakonu pritiče in pomeni, da ima javnost možnost podati pripombe in vključuje pogajanja deležnikov. "To se ni zgodilo. Ne le, da si je vlada z odlokom o PC ponovno prisvojila pristojnosti državnega zbora in porušila razmerja oblasti, ampak je tudi eksplicitno povabila druge delodajalce, da smejo po svoji presoji suspendirati ustavno zavarovane pravice zaposlenih. Sprejetje odloka o PC sam razumem kot državni udar."

Dec ima prav, folk pa ploska vladi in celo vzpodbuja prehod na obvezno cepljenje.

Daleč smo prišli, daleč...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113
Kaj te vem šefe, to bi pomenilo, da je naenkrat "miljon" težakov, prej pa jih ni bilo? Jaz bi rekel, da zaradi PCT zdaj eskaliralo, ne da bi že prej bilo tako.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113
Mislim, da tako izjavo da sam sebe potem negira.
Ja kovid je problem ker jih umre prevec, ce pa tu pa tam nekdo umre zaradi cepiva pa so what?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113
Kaj si s tem želel povedat?

Jaz sem izpostavil, da se nima smisla jebat s strankami zaradi PCT in jih pač zaposlen spusti naprej, pa bi bilo manj problemov.
Je pa verjetno res, da je veliko zaposlenih dobilo na tak način krila, in se rade volje dodatno izživljajo, še posebej kakšni varnostniki, ipd.

• Haha
Reactions: Matey

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113
Če je nekdo rizičen in se cepi in umre, lahko rečemo, da bolje da se je cepil, drugače bi tvegal resne posledice zaradi virusa.

Ampak Katja ni spadala med te. Cepila se je izključno zaradi PCT prisile.

• Všeč mi je

damirj

Guru
9. maj 2012
5.669
2.637
113
Vprašal sem te zelo enostavno vprašanje in se prosim ne izmotuj kot ligenj. Pa poimenuj še ostalih 4500 mrtvih, ki so glih tako ljudje bili in enako pomembni kot ta punca. Ali po tvoje niso enakovredni?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.518
7.262
113
Kdo od njih je umrl zaradi posledic "prisilnega" cepljenje, ali je pač podlegal "naravnemu" virusu?

Kako je vidiš razlike, če nekdo umre zaradi virusa, ali cepljenja zaradi PCT?

• Všeč mi je