Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.872
2.205
113

Eni bi to zeleli pri nas…
To je realnost, ki čaka mene in sodelavce v Hong Kongu, v kolikor je kdorkoli pozitiven na testu ob prihodu. 21 dni zapora.
Fucq you Hong Kong, fucq you China. Izlijem čustva, ko ne bom več tam, saj partijsko uho vse sliši.

• Wow
Reactions: darjan

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Vprasanje za vse te zagrete cepilce; ko bo prislo “uradno” kovid zdravilo, bo se vedno samo cepljenje vseh prava pot?
antivakserji cepivo ali zdravilo upoštevate po 15 letnem preučevanju, vse kar je prej je za vas nespremenljivo, torej lahko še pričakujete enih dobrih 13 let PC pogoje, preden bo zdravilo na voljo.
zase pa lahko rečem, da ko pride zdravilo, bo zdravilo imelo seveda prednost pred cepivom, do takrat pa ostane samo cepivo.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
če nisem bolan, ne grem v lekarno po zdravilo ali k dr po recept. Cepivu ne zaupam zato se prostovoljno ne grem cepit. Ker pa mi vlada z odlokom onemogoča normalno življenje, sem v cepljenje prisiljen. V tem je razlika med zdravili in cepljenjem.
ja..., zdravila rabi tak, ki se boji cepiva. po kuri z zdravili se gre pa cepit brez problema.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.156
7.194
113

However, it’s likely no surprise that the pandemic has also been great for many healthcare businesses. In fact, in 2020 alone, the world’s 50 largest pharmaceutical companies still combined for a whopping $851 billionin revenues.

Show me the moneeeey

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
a več kt milijardo kitajcu so cepili ?
Ja fak no...to je pa zelo stresno...

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
240 milijonov in skoraj zredirali kovid. Ne, niso ga z eksperimentalnimi cepivi in posiljevanjem z njimi.

The key parts of UP government's plan to tackle Covid-19 included contact tracing, early detection, isolation and free and timely provision of medicine kits and treatment to the rural populace.

Podčrtano se bere i v e r m e c t i n in druga zdravila

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.926
4.049
113
Ljubljana
hmpg.net
Podčrtano se bere, da je država UP upešno cepila folk:
Uttar Pradesh has become the first state in India to administer more than 9 crore Covid-19 vaccine doses. A total of 9.01 crore people in Uttar Pradesh have been vaccinated so far.
crore = 10 miljonov.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.149
4.120
113
Uttar Pradesh has become the first state in India to administer more than 9 crore Covid-19 vaccine doses. A total of 9.01 crore people in Uttar Pradesh have been vaccinated so far.
crore = 10 miljonov.

Prebivalstva je pa 241 milijonov v UP. Stevilke so jim pa zacele padati z uporabo Ivermectina z zacetkom aprila.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
crore = 10 miljonov.

A je to procentualno več cepljenih kot pri nas? Ne zastopim te crore. Daj pomagaj to malo razjasniti, takim neukim butalcem kot sem jaz. Pa še s kakšnimi cepivi se pikajo, da ta bolje delujejo zoper delto.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.149
4.120
113
  • Haha
Reactions: tsunami

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83

Alena Ivanova, campaigns officer at Global Justice Now, said: “Pfizer is all too happy to cash in on publicly funded coronavirus vaccines, but doesn’t want to take on any of the risk. It’s an all too familiar move from pharmaceutical companies that seem more interested in protecting their profits than protecting the public.

Eh, spet antivakserske teorije zarot. Vemo, da jih poganja čista filantropija. Bejži, bejži, fake news!

javr

Guru
6. dec 2011
1.986
1.165
113
Povedali so, da bo fajzer šele sedaj to raziskal. Malo me bega, kaj niso raziskave cepiv zaključene. Ne vem kaj bi sedaj še raziskovali, če pa se vse ve in je jasno in ni nobenih problemov.
če so cepiva 100% varna, so tudi 100% neučinkovita. Nekje se nekaj mora poznati da deluje.
Pa ne mi zdaj pfizerja kritizirat, ko sem pa že trdno odločen da se grem drug teden "prostovoljno in po svobodni volji" zaradi vladnega odloka ki mi onemogoča normalno življenje cepit s pfizer, ki bi naj veljal za najmanj škodljivega... ...kaj je zdaj s tem ?