Se jih je v bivši državi, sedaj smo demokracija....Na žalost je psihopatija motnja brez zdravila. Tudi zdravnik ne pomaga, take ljudi v najhujši obliki se umakne iz družbe, preden besede preidejo v dejanja.
Science | AAAS
www.science.org
To je realnost, ki čaka mene in sodelavce v Hong Kongu, v kolikor je kdorkoli pozitiven na testu ob prihodu. 21 dni zapora.![]()
Na Kitajskem v bolnišnično karanteno napotili štiriletnega dečka | 24ur.com
Po spletu je zaokrožil posnetek majhnega dečka, ki so ga napotili v bolnišnično karanteno. Štiriletnik je od glave do pete oblečen v belo zaščitno obleko, na hrbtu pa nosi nahrbtnik, ki je skoraj večji od njega. V kitajskem mestu Putian so v bolnišnično karanteno brez spremstva staršev napotili...www.24ur.com
Eni bi to zeleli pri nas…
antivakserji cepivo ali zdravilo upoštevate po 15 letnem preučevanju, vse kar je prej je za vas nespremenljivo, torej lahko še pričakujete enih dobrih 13 let PC pogoje, preden bo zdravilo na voljo.Vprasanje za vse te zagrete cepilce; ko bo prislo “uradno” kovid zdravilo, bo se vedno samo cepljenje vseh prava pot?
a zdaj že bedak lahko nekomu reče bedak???Trump je še kot predsednik ZDA Faucija javno označil za bedaka
ja..., zdravila rabi tak, ki se boji cepiva. po kuri z zdravili se gre pa cepit brez problema.če nisem bolan, ne grem v lekarno po zdravilo ali k dr po recept. Cepivu ne zaupam zato se prostovoljno ne grem cepit. Ker pa mi vlada z odlokom onemogoča normalno življenje, sem v cepljenje prisiljen. V tem je razlika med zdravili in cepljenjem.
The key parts of UP government's plan to tackle Covid-19 included contact tracing, early detection, isolation and free and timely provision of medicine kits and treatment to the rural populace.
Podčrtano se bere, da je država UP upešno cepila folk:
Uttar Pradesh has become the first state in India to administer more than 9 crore Covid-19 vaccine doses. A total of 9.01 crore people in Uttar Pradesh have been vaccinated so far.
crore = 10 miljonov.
![]()
Uttar Pradesh now administering more daily Covid vaccine jabs than the US
LUCKNOW: UP has good news to share on the coronavirus front after recording just 14 cases despite 2.17 lakh samples being tested during the last 24 hours. Thewww.newindianexpress.com
A je to procentualno več cepljenih kot pri nas? Ne zastopim te crore. Daj pomagaj to malo razjasniti, takim neukim butalcem kot sem jaz. Pa še s kakšnimi cepivi se pikajo, da ta bolje delujejo zoper delto.Podčrtano se bere, da je država UP upešno cepila folk:
Uttar Pradesh has become the first state in India to administer more than 9 crore Covid-19 vaccine doses. A total of 9.01 crore people in Uttar Pradesh have been vaccinated so far.
crore = 10 miljonov.
![]()
Uttar Pradesh now administering more daily Covid vaccine jabs than the US
LUCKNOW: UP has good news to share on the coronavirus front after recording just 14 cases despite 2.17 lakh samples being tested during the last 24 hours. Thewww.newindianexpress.com
Zato, ker je cepivo raziskovalno. Vsa so. Raziskujejo jih pa na NAS (no, na tistih, ki ste se cepili). In to s profitom. In brez odgovornosti.
Povedali so, da bo fajzer šele sedaj to raziskal. Malo me bega, kaj niso raziskave cepiv zaključene. Ne vem kaj bi sedaj še raziskovali, če pa se vse ve in je jasno in ni nobenih problemov.
takim neukim butalcem kot si ti (tvoje besed), ni pomoči.A je to procentualno več cepljenih kot pri nas? Ne zastopim te crore. Daj pomagaj to malo razjasniti, takim neukim butalcem kot sem jaz. Pa še s kakšnimi cepivi se pikajo, da ta bolje delujejo zoper delto.
Alena Ivanova, campaigns officer at Global Justice Now, said: “Pfizer is all too happy to cash in on publicly funded coronavirus vaccines, but doesn’t want to take on any of the risk. It’s an all too familiar move from pharmaceutical companies that seem more interested in protecting their profits than protecting the public.
če so cepiva 100% varna, so tudi 100% neučinkovita. Nekje se nekaj mora poznati da deluje.Povedali so, da bo fajzer šele sedaj to raziskal. Malo me bega, kaj niso raziskave cepiv zaključene. Ne vem kaj bi sedaj še raziskovali, če pa se vse ve in je jasno in ni nobenih problemov.