Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

tony

Guru
23. jul 2007
9.985
1.670
113

Koncno nek upor, sem ze mislil da nihce v JU ne misli s svojo glavo

ampk hojs bi prvo nogiral vse !PC, potem pa jih prosil da pridejo nazaj, ko zlatko vandalira po LJ
Nimajo pojma. Težave imajo z razumevanjem realnosti okrog sebe.

Sicer ni nujno, da ne bodo zmagali, ker reptilijanci na vladi ne znajo niti tega pravno urediti kot je treba, US pa ignorance ne mara, ampak, dragi moji, ravno vojaki so tisti, ki jih po vsem svetu najprej cepijo proti vsem hudičem. Splošno populacijo pa šele precej kasneje.

Preprosto to pride zraven k službi, tako kot borelioza čaka vsakega gozdarja. Naj kak gozdarski sindikar poda pobudo na US, da bodo od jutri naprej delali povsod, samo v gmajni ne.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: dejan_ in Ginginova

tony

Guru
23. jul 2007
9.985
1.670
113
do danes cepljen 19-krat (z besedo: devetnajstkrat). Ne igle, čeprav mi je tudi ta vse prej kot prijetna, ampak učinkov cepiva
Brez 19ih cepiv bi bil še bolj zoprn kot sicer. Kdo bi te pa prenašal.
kadarkoli na TV prikazujejo cepljenje proti covid, je to z zelo dolgo iglo ki seže do kosti, doza pa je vsaj pol deci
To je zato, da se imate pred oštarijo kaj za menit, drugače bi samo na kelnarco lajali čez zaprta vrata, ker vas noter ne bi prez PCTja spustila...

• Všeč mi je
Reactions: dejan_ in Ginginova

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.485
11.494
113
kod Džej-Zija
Na žalost je psihopatija motnja brez zdravila. Tudi zdravnik ne pomaga, take ljudi v najhujši obliki se umakne iz družbe, preden besede preidejo v dejanja.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Zanima me, če ta razlaga ima zvezo s kronično utrujenostjo tašče od moje kolegice s katero se bori po prejemu eksperimentalnih doz. Boosterja pravi da ne vzame, četudi bo na slovenskih ulicah zavladal Wuhan in Bergamo v2.

Antivakserski ravnozemljaš z videa je profesor na University of Youtube, poučuje pa biotraparijo.

Eksperiment se nadaljuje, kontrolno skupino želijo z vsemi sredstvi izbrisati.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: AndY1 in Ytbnd

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.153
7.193
113
Torej tony ce nekateri doktorji ne razumejo problema kovida in cepiv, kako naj potem obicni lolek kot je endvatri?

javr

Guru
6. dec 2011
1.986
1.165
113
A zdravilu, ki se ni testiralo vsaj 10 let, boš pa zaupal? :obesise:
če nisem bolan, ne grem v lekarno po zdravilo ali k dr po recept. Cepivu ne zaupam zato se prostovoljno ne grem cepit. Ker pa mi vlada z odlokom onemogoča normalno življenje, sem v cepljenje prisiljen. V tem je razlika med zdravili in cepljenjem.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.153
7.193
113
Poleg tega pa je zdravilo samo za bolane ljudi, cepivo pa se hoce vsilit Vsem, celo otrokom.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.153
7.193
113
Gledam odbojko, poljaki so cca enako precepljeni kot mi, pa vsi brez mask v dvorani? Tam se ne komplicira kot pri nas?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.153
7.193
113

Eni bi to zeleli pri nas…

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Spet 13781 manj NEcepljenih v Sloveniji.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg

• Všeč mi je
Reactions: dejan_