Ne moremo. Preveč vas je, in na smrt bolni boste zafilali vse bolniške postelje v državi. Takrat bosta pa ničvredna medicina in goljufiva farmacija tudi za vas dovolj dobri.Biden je rekel da bodo cepljene zaščitili pred necepljenimi.
Ne moremo. Preveč vas je, in na smrt bolni boste zafilali vse bolniške postelje v državi. Takrat bosta pa ničvredna medicina in goljufiva farmacija tudi za vas dovolj dobri.Biden je rekel da bodo cepljene zaščitili pred necepljenimi.
Nimajo pojma. Težave imajo z razumevanjem realnosti okrog sebe.![]()
Tudi sindikata ministrstva za obrambo in vojakov za presojo ustavnosti pogoja PC | 24ur.com
Sindikat ministrstva za obrambo in Sindikat vojakov Slovenije s pomočjo pravnih strokovnjakov proučujeta odlok vlade, ki za zaposlene v državni upravi s 1. oktobrom uvaja pogoj prebolelosti ali cepljenja (PC) proti covidu-19. Oba sindikata napovedujeta zahtevo po ustavni presoji omenjenega...www.24ur.com
Koncno nek upor, sem ze mislil da nihce v JU ne misli s svojo glavo
ampk hojs bi prvo nogiral vse !PC, potem pa jih prosil da pridejo nazaj, ko zlatko vandalira po LJ
Brez 19ih cepiv bi bil še bolj zoprn kot sicer. Kdo bi te pa prenašal.do danes cepljen 19-krat (z besedo: devetnajstkrat). Ne igle, čeprav mi je tudi ta vse prej kot prijetna, ampak učinkov cepiva
To je zato, da se imate pred oštarijo kaj za menit, drugače bi samo na kelnarco lajali čez zaprta vrata, ker vas noter ne bi prez PCTja spustila...kadarkoli na TV prikazujejo cepljenje proti covid, je to z zelo dolgo iglo ki seže do kosti, doza pa je vsaj pol deci
Dejansko tole kaže na osnovno pomanjkanje empatije do sočloveka. Temu se je v manj politično korektnih časih reklo psihopatija.Zakaj se tolk branijo ljudi v bolnicah? A niso tam zato da pomagajo?
Trump je še kot predsednik ZDA Faucija javno označil za bedakaDr. Fauci ima 38 častnih doktoratov z univerz po vsem svetu in je na področju virologije med desetimi najbolj citiranimi avtorji v zadnjih 40 letih.
Tako, da se grejo cepit.Torej tony ce nekateri doktorji ne razumejo problema kovida in cepiv, kako naj potem obicni lolek kot je endvatri?
če nisem bolan, ne grem v lekarno po zdravilo ali k dr po recept. Cepivu ne zaupam zato se prostovoljno ne grem cepit. Ker pa mi vlada z odlokom onemogoča normalno življenje, sem v cepljenje prisiljen. V tem je razlika med zdravili in cepljenjem.A zdravilu, ki se ni testiralo vsaj 10 let, boš pa zaupal?![]()
To se naši strokovnjaki, ki bi jim naj zaupali svoje zdravje. Pa potem še par tisoč južnakov dohtarjev s kupljenimi šolami.Temu Argentincu pa že ornk seka. Kolk mu plačajo za take propagandne zgodbice, ki jih ni moč preverit?
Niso še tam zeleni po zemljevidu Edc, mi pa že temno rdeči..Gledam odbojko, poljaki so cca enako precepljeni kot mi, pa vsi brez mask v dvorani? Tam se ne komplicira kot pri nas?