Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Mene je danes ponoči začela nekaj čudno glava bolet, zjutraj samotestiranje - pozitiven, ob 7:30 na HAT test - pozitiven, popoldan imam PCR.
2 x cepljen s Pfizerjem že spomladi - go figure
Čestitam. Ampak hej; vsaj nisi umrl. Ker drugače pa ziher zagotovo gvišno .... bi. Vprašaj 123.

Aja, pa zdaj boš bolj z vseljem šel po tretjo dozo. Ker zbolel si samo zato, ker te še nimaš v rami....

(topel občutek pa to ... pa nisem privoščljiv vsaj ne zares)

((skoraj pozabu; vsaj jaz sem vesel, da prvič ni resna zadeva in drugič da si to povedal. resno. še je nekaj upanja za človeški rod))

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.832
17.231
113
PCT je postal mrtva črka na papirju, nihče ga ne preverja, država pa preverjanja ne zna ali zmore uveljaviti. Ok, bo pač Texas. Sem kar vesel, da ne delam v zdravstvu.
Včeraj sem na Petrolu moral pokazat PCT, sem bil kar malo presenečen saj mi tega ni bilo potrebno storiti že kar nekaj časa.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.698
564
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Mene je danes ponoči začela nekaj čudno glava bolet, zjutraj samotestiranje - pozitiven, ob 7:30 na HAT test - pozitiven, popoldan imam PCR.
Kako to mislis cudno? Veliko nas ima obcasne glavobole.
Mocna bolecina, da si se zaradi nje zbudil? Ali je prisoten tudi kaksnen drug simptom?
Sprasujem, da vem na kaj bit pozoren.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.008
-5.293
113
In katerih ukrepov se nisi držal, da si se okužil?
In kje si vse pohajal zadnjih nekaj dni, ko si bil že okužen in prenašal virus ne da bi vedel?

Ti želim čimprejšnje okrevanje.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.008
-5.293
113
Včeraj sem na Petrolu moral pokazat PCT, sem bil kar malo presenečen saj mi tega ni bilo potrebno storiti že kar nekaj časa.
Kolegu je zadnjič prodajalka že na vhodu v trgovino, potrdilo o cepljenju pregledala v detalje, ugotovila, da je samo 1x cepljen in ga ni spustila not. Potem je kolega pokazal, kje piše, da je tudi drugič cepljen (baba je slabo brala), potem šele ga je baba spustila v trgovino.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
Kolegu je zadnjič prodajalka že na vhodu v trgovino, potrdilo o cepljenju pregledala v detalje, ugotovila, da je samo 1x cepljen in ga ni spustila not. Potem je kolega pokazal, kje piše, da je tudi drugič cepljen (baba je slabo brala), potem šele ga je baba spustila v trgovino.
Vsaj nekdo opravlja resno svoje delo.

• Všeč mi je
Reactions: sad

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.008
-5.293
113
Vsaj nekdo opravlja resno svoje delo.
Saj, če nekdo v detajle ne gleda potrdil, še zdaleč ne pomeni, da stranke ne izpolnjujejo pct pogoja.
Saj tudi ko greš čez mejo večkrat policaj ni gledal pasporta, pa ne pomeni da ga nisi imel (ali osebne).

Če je miljon+ cepljenih, par stotisoč prebolelih, ene tristotosoč mlajših od 15 let, potem so zaposleni, ki se morajo redno testirat.... Koliko jih potem še ostane takih brez pct pogoja?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.152
4.123
113
Tako sem bil jaz lanskega novembra po rizicnem stiku, kjer sta tista dva potem zbolela in bila potrjeno pozitivna na PCR. Imel sem tri večere polno glavo, bolj sem bil žejen, to je bilo pa to.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.832
17.231
113
ban-him.jpg

:fredi: :evil: