Pct, ki bi se ga ustrezno preverjalo, in neka zdrava kmecka pamet, ki ti pravi, da se testiras, ce se svoh pocutis, kaslas in tako naprej, je trenutno edina opcija, da obrzimo plac v bolnicah, in nek semi normalen zivljenski stil. Brez tega ne bo slo, pa ce se postavte na glavo. Ko bodo bolnice polne, bomo spet not cical pa cakal.R0KY
Evo, res ste bolani na ta PCT
nekateri pac ne vidijo potrebe po tem, zivijo odmaknjeno, so minimalizirali svoje potrebe, drzijo distanco,..., in ostale ukrepe
ce se dozdaj niso okuzili zakaj bi morali izpoljnjevati PCT, ce ga ne potrebujejo?
Zahvali se vladi, ki mi tankanje v Hoferju dovoljuje brez pct pogoja.Ker car si k tankas v hoferju. Se bom teb in podobnim zahvalu k bomo spet zaprti.
se mi zdi, da se tako obnasamo ze vec kot leto in polneka zdrava kmecka pamet, ki ti pravi, da se testiras, ce se svoh pocutis, kaslas in tako naprej, j
In kaj hudiča delajo v bolnici in celo na intenzivnem oddelku cepljeni? Ali jih cepivo ne ščiti?
Ampak meni še vedno ni jasno, kako cepivo ščiti necepljene?
Ker vedno ponavljate, kako je letos manj smrti glede na okužbe zaradi precepljenosti, Ampak okužb dnevno je približno toliko kot lani, umre jih pa 10x manj. In ker se okužujejo večinoma necepljeni, zakaj potem necepljeni umirajo v manjšem % v primerjavi z lani ? Na kakšen način jih cepivo ščiti?
Zna kdo pojasnit?
se strinjam,Lockdown za NEcepljene.
Jaz pa na žalost kar precej znancev in strank poznam, kateri nimajo PCT pogojev in ne šmirglajo 5%. Tako, da se nič ne čudim, da je tako, kot je.To je nekako stilu: ce je omejitev hitrosti 50, in ce ne izmerimo hitrost vsakega, ki mimo pripelje, potem je znak/omejitev tam za brezveze.
Kot ze napisano, malo ljudi je brez PCT pogojev in dvomim, da vsi ti naokol harajo in racunajo, da se PCT ne preverja
Sicer jas poznam samo dva taksna, ki nista P ali C, se bolj doma drzita, zmanjsala aktivnosti kjer se rabi PCT na 0, tudi iz protesta
Se pravi nekdo preverja, stranke pa ne je.bejo 5%? V tem primeru se pac zavrne dostop do storitve,..., al karkoli zeJaz pa na žalost kar precej znancev in strank poznam, kateri nimajo PCT pogojev in ne šmirglajo 5%. Tako, da se nič ne čudim, da je tako, kot je.
kje je pa za posledicami covida od 1.9. naprej umrlo 40 oskrbovancev DSOjev?kar je pa najbolj pomembno ...da je letos v bolnišnični oskrbi in okužena s covidom19 in CEPLJENA umrla samo ENA oseba. Pa še ta med operacijo...