Levicar je kmetu zemljo vzel in ga kasneje mogoce zaposlil na njegovem posestvu.Še dobro da filam avto za 2,4 eur na 100 km
Poznam par orng kmetov drugače. To ko je akcija se fura od 4h zjutraj do polnoči...pa vsi nekak bolj desni.
Le kako to?![]()
Ja, en Gorenjc ga je iz avta spustil, pa je zdaj na šolanju v Gabrovki. Prav da nazaj na gorenjsko ne gre več.Pomurci še nimajo tako pametnih psov in mačkov kot vi tamle v hribih, ki se zmeraj prepričajo, če lahko varno prečkajo cesto...čeprav mi je zadnjič eden tam pri Gabrovki letel čez cesto brez ustavljanja..gotovo je bil uvožen oz kakšen migrant..![]()
Tole se mi zdi kot, da so dogovorjeni. Ko se vsaj malo stabilizira, pa ajmo ena raketica na tanker, da smet malo zjebemo svet.
Saj verjetno da se, oziroma Amerika sama dela na tem.Tole se mi zdi kot, da so dogovorjeni. Ko se vsaj malo stabilizira, pa ajmo ena raketica na tanker, da smet malo zjebemo svet.
Tako kot je enkrat že predlagala ministrica Gibanja Svoboda, sicer za hrano?Ona bi jih verjetno ukinila, prascem kapitalističnim.
To je za pusije. V F sem tankal po 2.4eur. Sploh ne moreš več polno nalit, ker predavtorizacija je samo do 150eur.Cena bencina v Nemčiji rekordno visoka
Povprečna dnevna cena bencina je v Nemčiji v sredo dosegla 2,215 evra za liter, s čimer je presegla dosedanji rekord