Cene bencina pri ........

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.542
6.836
113
Fajn se imaš-nonstop trolanje po forumu, razen takrat, ko si na morju in ne moreš zaradi drugih vzrokov (baba, mulci, ni Wifi-ja, stara mama ipd)..pol pa vpijete čez "levičarje "ipd..
pravi kmetje se že cel teden podijo s traktorji in silirkami po svetu, ti pa nabijaš in nabijaš pa javkaš, da so subvencije premale.
Ja no, saj si tudi ti sam napisal, da ti je na šihtu dolgčas, ko ni nikogar na alterju. Tako da si nismo ravno tako zelo različni.

In kot vidim, si spet uspel sproducirati 15 minut o laž o meni in subvencijah. Bravo gatovič, maš ti to. Kmalu boste tudi otroci mesta dojeli, da so tudi na podeželju naprodaj mobilni telefoni.

• Haha
  • Wow
Reactions: Gatto in jonny77

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.265
728
113
tu in tam
Ja no, saj si tudi ti sam napisal, da ti je na šihtu dolgčas, ko ni nikogar na alterju. Tako da si nismo ravno tako zelo različni.

In kot vidim, si spet uspel sproducirati 15 minut o laž o meni in subvencijah. Bravo gatovič, maš ti to. Kmalu boste tudi otroci mesta dojeli, da so tudi na podeželju naprodaj mobilni telefoni.
Jaz imam tako službo, da lahko v bistvu vmes škilim na alter, pa se jedrska elektrarna zaradi tega ne bo ustavila-ti pa pomoje bolj težko voziš traktor in zraven tapkaš po telefonu? razen če ja, ampak delaš prekrške..

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.542
6.836
113
Jaz imam tako službo, da lahko v bistvu vmes škilim na alter, pa se jedrska elektrarna zaradi tega ne bo ustavila-ti pa pomoje bolj težko voziš traktor in zraven tapkaš po telefonu? razen če ja, ampak delaš prekrške..
Opa, strokovnjak za kmetijstvo. Traktorji niso samo na cestah majster. V osnovi so na njivah. Kot tudi ni kmetijstvo samo traktor ampak spet, prepričevati prepričane.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.265
728
113
tu in tam
IMG_20260825_112400.jpg

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.542
6.836
113
Saj zlagal se ni, smo že pod golobom prišli čez 1,8 EUR brez, da bi imeli trošarine na minimumu kot sedaj.

• Haha
Reactions: Gatto

first1

Fizikalc
19. mar 2018
406
193
43
brez, da bi imeli trošarine na minimumu kot sedaj.
To isto si že najmanj 3x napisal, kot pokvarjena plošča. Sej pa niso trošarine=cena na bencinski. Janez pošilja neke prošnje v Bruselj, da bi znižal trošarine pod minimum, pa je vse le predstava za naivne njegove vernike. Sploh ko hkrati v tem občutljivem času zvišuje marže na gorivo, čeprav je Petrol že z starimi nižjimi maržami imel rekordne dobičke.

Kako lahko imajo švedi ceneje dizel in bencin? Enostavno so zmanjšali ddv na gorivo in % biokomponente v dizlu, ki je konkretno dražja od dizla iz fosilnih goriv. Za to ne rabiš dovoljenja. Stranski efekt je bolj kvalitetno gorivo.

• Všeč mi je
Reactions: kalbo in Gatto