Cene bencina pri ........

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.055
1.353
113
Tole bi rekel, da bo nek faktor pri noriji, ki se dogaja:

Zakljucek clanka:
"In še dobrohoten nasvet: Če še vedno stavite na bencinske in dizelske motorje in upate, da bo politike vendarle srečala pamet, razmislite še enkrat: morda so goreči terminali Aramca, ki vam jih »osrednji« mediji nočejo pokazati zelo resen opozorilni znak, da razmislite o prehodu na elektriko…"

Bo res reset, če je to res.

Dacko packo: kdaj bo kinez pred hiso? :)

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.538
6.168
113
Pravi odgovor bo bicikel. To bo še najhitrejše prevozno sredstvo, če se energetska kriza zaostri.
Sem toliko star, da se spomnim tako pomanjkanja goriva na črpalkah, bonov, par / nepar kot tudi redukcij elektrike.
In to je čisto v stilu Kitajcev izpred nekaj desetletij. Mi smo to preskočili, pa se bo treba mogoče vrniti :evil:

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

zakon

Guru
16. maj 2008
9.944
1.334
113
toti Maribor
Tole bi rekel, da bo nek faktor pri noriji, ki se dogaja:

Zakljucek clanka:
"In še dobrohoten nasvet: Če še vedno stavite na bencinske in dizelske motorje in upate, da bo politike vendarle srečala pamet, razmislite še enkrat: morda so goreči terminali Aramca, ki vam jih »osrednji« mediji nočejo pokazati zelo resen opozorilni znak, da razmislite o prehodu na elektriko…"

Bo res reset, če je to res.

Dacko packo: kdaj bo kinez pred hiso? :)
Jaz samo upam, da bo kdaj doletela pravica Trumpa in Netanjahuja in bosta odgovarjala za vso povzročeno sranje. Samo se bojim, da ne, ker denar je pač sveta vladar.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.538
6.168
113
Nekaj nafte in plina je tudi v Evropi na voljo. Ampak ne, mi smo okoljsko ozaveščeni in ne dovolimo doma posegov, ki bi lahko ogrozili naše okolje. Naj to delajo drugje, to nas ne briga in ne moti. Planet je sicer samo en.
Svetovna logistika in industrija še dolgo ne bo laufala brez fosilnih goriv. Osebni promet je še najlažje rešiti z elektriko ali ukiniti.