Cene bencina pri ........

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.829
793
113
tu in tam
Mogoče je problem v debilnosti tistih, ki so to klet iznašli in jo konstantno omenjajo ker rabijo neko mašilo...
malo si preberi.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.231
6.585
113
malo si preberi.
Izgleda, da ni bilo dovolj vode v žlici. Sicer kot vidim še vedno brca. Vsak ima neko strast, eni "bojda" utapljajo ljudi v žlicah, drugi mečejo prenosnike ob steno in ljudi čez ramo. Za vsakogar nekaj.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.829
793
113
tu in tam
Izgleda, da ni bilo dovolj vode v žlici. Sicer kot vidim še vedno brca. Vsak ima neko strast, eni "bojda" utapljajo ljudi v žlicah, drugi mečejo prenosnike ob steno in ljudi čez ramo. Za vsakogar nekaj.
neumoren si s svojim "oni drugi so tisto, oni pa to"..kot majhen otrok...ne vem, kdo je bolj infantilen po obnašanju tukaj, ti ali kameleon.

• Všeč mi je
Reactions: cvetka2

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.057
-511
113
Si ziher? Nisem jaz tisti, ki je neprilagojen kraju kjer živi.
A si retardiran? Teh 5 kmetov, ki je še ostalo, celo dolino zasmrdi bolj kot prej 300 malih kmetij, ko je bila vsaka druga stavba štala.
Kdo je sedaj neprilagojen?
Občina je tem istim kmetom ponudila da jim subvencionira neke dodatke gnojevki, pa tega nočejo. Sedaj, kdo koga prilagaj. Mi smo tu dalj kot ti isti kmetje in sedaj oni serjejo. Očitno retardiranci potrebujete stalne kontrole in predpise, da se osnovnih pravil držite.
Gorivo za vas je krepko prepoceni, ker ga trošite za brezveze, še več, celo škodo delate vsem zaradi lastnih profitov.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.231
6.585
113
Ja ja kajpak, ti si tam od začetkov časa, ko kmetov še ni bilo... Kot sem napisal fina rit, živel bi na podeželju, hrana naj bo poceni in po možnosti naj kar pade na polico. Dodatki pomagajo a precej v omejenem obsegu, pri svinjski gnojevki verjetno ni ravno efekta. Ampak tudi če nasipljejo tone teh dodatkov v gnojevko sem prepričan, da boš ti našel še kakšno stvar, ki te bo blazno motila. Je pa zanimivo, kako si kar naenkrat tudi strokovnjak za dodatke gnojevki, veš točno koliko jih kdo uporablja, ni da ni.

Kot oni sosed, ko stalno gleda čez ograjo kaj vse je pri drugih narobe, zadaj pa se mu hiša podira. Majstor i pol.

No, cene goriva se odražajo v cenah na polici, tako da tvoje želje bojo tebe teple bolj kot kmete.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.057
-511
113
Ja ja kajpak, ti si tam od začetkov časa, ko kmetov še ni bilo... Kot sem napisal fina rit, živel bi na podeželju, hrana naj bo poceni in po možnosti naj kar pade na polico. Dodatki pomagajo a precej v omejenem obsegu, pri svinjski gnojevki verjetno ni ravno efekta. Ampak tudi če nasipljejo tone teh dodatkov v gnojevko sem prepričan, da boš ti našel še kakšno stvar, ki te bo blazno motila. Je pa zanimivo, kako si kar naenkrat tudi strokovnjak za dodatke gnojevki, veš točno koliko jih kdo uporablja, ni da ni.

Kot oni sosed, ko stalno gleda čez ograjo kaj vse je pri drugih narobe, zadaj pa se mu hiša podira. Majstor i pol.

No, cene goriva se odražajo v cenah na polici, tako da tvoje želje bojo tebe teple bolj kot kmete.
Mal se v špegu poglej