Cene bencina pri ........

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.231
6.585
113
A to imaš v mislin nabijanje o traktorjih v ljubljani zaradi cen goriva? To si pa res dobro nabil ja. Sicer izmišljeno a nabito.

Redko kdo tako vestno predstavlja izmišljotine kot dejstva.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.037
7.045
113
Kaj ta vlada vrača kakšne usluge s ceno goriv? Hrvati imajo denimo 95 10c cenejši.
To so samo teorije zarote, tako kot vračanje uslug šlomotom za črni kamen.

Marca ko Petrol kao ni imel goriva, ga je veselo prodajal Italijanom.

Bolj me čudi, da so kmetje in avtoprevozniki tiho kot miške.So se prodali za pingo sok in žemljo s poli salamo.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.231
6.585
113
To so samo teorije zarote, tako kot vračanje uslug šlomotom za črni kamen.

Marca ko Petrol kao ni imel goriva, ga je veselo prodajal Italijanom.

Bolj me čudi, da so kmetje in avtoprevozniki tiho kot miške.So se prodali za pingo sok in žemljo s poli salamo.
Nekam veliko izkušenj s pingo sokom in poli salamami imate na vašem koncu. Očitno izkušnje iz prakse.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.057
-511
113
In ti si ekspert za podajanje takih trditev kajne? Praktično gnojnični analizator? Drži?
Glede na to da že 45 let živim v istem kraju, ti lahko povem da še nikol ni tako smrdelo kot zadnja leta pa je bila skor vsaka druga domačija kmetija z živalmi.
Sedaj pa eni trosijo gnojnico pri 38°C ali pa zvečer ko bi si vsi radi, po hudi vročini, radi malo svežega zraka. Kaj pa z gnojnico počnete pa samo vi veste, tako smrdela še nikol ni.
In ti kot kmet to veš samo delaš se neumnega, kot vedno.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.231
6.585
113
Glede na to da že 45 let živim v istem kraju, ti lahko povem da še nikol ni tako smrdelo kot zadnja leta pa je bila skor vsaka druga domačija kmetija z živalmi.
Sedaj pa eni trosijo gnojnico pri 38°C ali pa zvečer ko bi si vsi radi, po hudi vročini, radi malo svežega zraka. Kaj pa z gnojnico počnete pa samo vi veste, tako smrdela še nikol ni.
In ti kot kmet to veš samo delaš se neumnega, kot vedno.
Gnojnica se trosi ko je napoved padavin ali, če se bo zadelala v zemljo, včasih tudi pri 38, če je v planu setev. Žal pa je to bolj finim ritim težko razumljivo.
Zvečer se potrosi, da se zmanjša izhlapevanje v zrak zaradi velike vročine. Žal pa kmetje ne posedujejo kristalne kugle, kot jo imate nekateri, ki že 45 let živite v istem kraju in lahko z gotovostjo napoveste gibanje ploh za vsaj 24 ur naprej.
Smrdi pa zmeraj isto, svinjska ima svoj vonj, goveja svoj in digestat iz bioplinarne, če so vmes še klavnični odpadki ima vonj po biološkem strupu. To sicer ne vem zakaj bi kdorkoli želel na njivi.

Predlagam, da pogledaš v tisto svojo kristalno kuglo in naj ti še pove kaj "vem" in se delam neumnega, če ti že vreme napoveduje.

• Haha
Reactions: jonny77

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.057
-511
113
Gnojnica se trosi ko je napoved padavin ali, če se bo zadelala v zemljo, včasih tudi pri 38, če je v planu setev. Žal pa je to bolj finim ritim težko razumljivo.
Zvečer se potrosi, da se zmanjša izhlapevanje v zrak zaradi velike vročine. Žal pa kmetje ne posedujejo kristalne kugle, kot jo imate nekateri, ki že 45 let živite v istem kraju in lahko z gotovostjo napoveste gibanje ploh za vsaj 24 ur naprej.
Smrdi pa zmeraj isto, svinjska ima svoj vonj, goveja svoj in digestat iz bioplinarne, če so vmes še klavnični odpadki ima vonj po biološkem strupu. To sicer ne vem zakaj bi kdorkoli želel na njivi.

Predlagam, da pogledaš v tisto svojo kristalno kuglo in naj ti še pove kaj "vem" in se delam neumnega, če ti že vreme napoveduje.
Moja kristalna kugla mi govori, da si iz dnev v dan večji kreten oziroma kopriva.
Sem preprican da se boš v kratkim pojavil z drugim psevdonimom.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.231
6.585
113
Moja kristalna kugla mi govori, da si iz dnev v dan večji kreten oziroma kopriva.
Sem preprican da se boš v kratkim pojavil z drugim psevdonimom.
Očitno se ne soočaš ravno najbolje z realnostjo in dejstvi. Sicer nič presenetljivega glede na tvoje objave.

Za ziher tudi tole o psevdonimu preveri še pri kristalni kugli, ampak šele, ko ji boš naredil servis, ker ti neke čudne ven meče. Nismo vsi kot ti, najlepši primerek bitja, ki mu hrana zraste na polici trgovine.

• Haha
Reactions: jonny77 in Gatto

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.330
3.074
113
Aha, torej klet na Trstenjakovi.

Projekcije so huda stvar.

Ta klet je hudo premajhna za vse, ki nas pošiljate tja.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.829
798
113
tu in tam
Ta klet je hudo premajhna za vse, ki nas pošiljate tja.

Znak, da mu dela prpa, če gre take debilnosti objavljat..:cool:

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.057
-511
113
Očitno se ne soočaš ravno najbolje z realnostjo in dejstvi. Sicer nič presenetljivega glede na tvoje objave.

Za ziher tudi tole o psevdonimu preveri še pri kristalni kugli, ampak šele, ko ji boš naredil servis, ker ti neke čudne ven meče. Nismo vsi kot ti, najlepši primerek bitja, ki mu hrana zraste na polici trgovine.
Očitno ti nimaš pojma o realnosti, pa tudi o kmetijstvu bolj malo. Znaš pa lupat tu po forumu, to pa.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: MrDaco in Gatto