Jest sem pred par meseci nabavil (zelo malo km, Obala) https://www.hankooktire.com/uk/passenger-cars/hankook-kinergy-4s2-h750.html za mojega Puntiča ... Cena/kvaliteta najboljše razmerje zame vsaj IMHO ...Jaz imam ....
niso, ampak, -10 je bilo letos menda ravno enkrat če sploh, men se zdi da sploh ni bilo pravih minus temp. Tako da si to sceno lahko nekam vtaknejo.Saj zimske niso samo zaradi snega.
Jaz sem imel Kleberce letne na avtodomu - kolikor dnarja toliko muzike - bil sem bolj zadovoljen kot s Continental in Nexex.
Na leto naredim manj kot 10.000 km, zato sem se odločil, da gum ne bom menjal in bom uporabljal isto komplet skozi celo leto. V začetku sem celo leto uporabljal kar zimske gume, nato pa sem našel gume Michelin CrossClimate, ki so popolnoma spremenile moj pogled na celoletne gume. Ker imamo v zadnjih letih pozimi le malo ali nič snega, pa tudi takrat ko je, te gume zelo malo zaostajajo za specialnimi zimskimi gumami, poleti sploh ne opaziš razlike, na mokri cesti pa sem prav navdušen nad njimi. Res pa je, da uporabljam precej večje dimenzije gum od tvojih in da to lahko vpliva na skupni vtis. So malce dražje od konkurence, a mislim da upravičeno.Tudi tole mi deluje kar v redu... Na testih celo v ospredju ?
![]()
Celoletna pnevmatika NEXEN 195/55R16 91H XL N`Blue 4 Season
Celoletna pnevmatika NEXEN 195/55R16 91H XL N`Blue 4 Seasonwww.euroton.si
lp
Jest sem tudi tako razmišljal, pa sem po dveh letih parkrat na mokri cesti malce zaslalomiral. Sem tudi jest razmišljal o CrossClimate, pa sem se odločil za gornje, cenejše in po testih boljše ... Baje so Nexen tudi OK. ..sicer pa vsakemu svoje....Letne gume so cenejše in načeloma se manj obrabljajo...