Bočnega parkiraanja eni izpitni centri ne preverjajo (v Lj so včasih ga), speljevanje v klanec bi ga pa moral naučiti...Se bojim, da ne.
Ko sem preverjal, ga recimo ni naučili niti bočnega parkiranja, niti speljevanja v klanec.
Naša delala par mesecev nazaj, ni imela parkiranja, kolikor se spomnim. Je pa bilo speljevanje v klanec na Brdu.Pozdravljeni,
konec tedna sin opravlja izpit in ta teden imava v planu, da malce potrenirava križišča v Ljubljani.
Zanima me, če so kakšna taka - javno znana - ki jih imajo izpitniki radi in kjer jih veliko pade? Eno takšno je npr. Parmova/Bežigrad.
Hvala!
To seveda ne drži. Naredila je v prvo, je pa prej slabo leto vozila na L.Ker v prvo itaq ne bo naredil
Sam je blo pa malo ur?!Se bojim, da ne.
Ko sem preverjal, ga recimo ni naučili niti bočnega parkiranja, niti speljevanja v klanec.
Glede na to, da je Tesla že registrirala FSD v Evropi, bo najbolje, da kar tudi vse ostalo v avtošolah nehajo učiti, saj je že zastarelo. Dinozavri pač.Ne vem koliko (novih) avtov ima danes na trgu še ročno zavoro, ampak najbrž zelo malo. Učenje speljevanja z ročno je totalni "obssolete" in če se to še vedno zahteva pri učenju vožnje in mora učenec znat na izpitu potem so žal avtošole pa izpitni centri dinozavri.
Baje ne sme brez ročne speljati.