Žensk se ne tepe, razen kadar se je jih, Oziroma če ženska udari je vse ok...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.528
14.135
113
How to beat up women like a pro!

....
Transgender MMA fighter who used to be in US Army Special Forces reignites debate over trans women in sport with rear-naked choke to seal debut victory

NINTCHDBPICT000678955966.jpg


 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.528
14.135
113
Popolnoma pošten boj. NOT.
Na take obtožbe ima model repliko - boj je bil pošten, skorajda je izgubil :D
I'm getting a lot of variations of the same nasty messages calling me a cheater like I didn't just get beat on for a round and a half. Y'all need to show @cylinelagrande some respect and take your concern trolling elsewhere. She almost finished me more than once, and on scorecards she definitely won that first round. This is the only post I'll make about this. Transphobes are just making my block hand stronger
 

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
po prvem ali drugem udarcu bi jo mogo resetnit, tole je pa mal cudno zgledalo.

Pod videom komentar...
I remember watching the full video several years ago on liveleak. She was trying to get away from him and he wouldn't let her, he kept physically preventing her from leaving then she finally started attacking him. Later I believe someone else tried to intervene and he beat them too.
Ofc it's now reposted with all context cut out. Wish I could find the full video but it doesn't matter because I remember the LL comments didn't care and insisted an abused woman trying to get away from him 100% deserved it.
 

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.192
3.821
113
Ne vem, če sem že napisal: bivši sošolec, sicer doma s kmetov in manjše postave, je oženil srbkinjo, nekje z juga Srbije. Ko romantika popustila, je videl, da gre za babnico, ki je sicer dobra ("ognjevita") v postelji, a tudi med prepirom rada "popizdi" in ga klofne. Ker sam po naravi ni tak in ker je vedno spoštoval ženske, se je nekaj časa pustil, potem je bilo pa seveda dovolj in jo je nazaj. Enkrat. Takoj je šla na policijo, urgenco, prijava na CSD, varna hiša itd... On je bil seveda tako neumen, da svojih modric (ki ji je bilo več, saj je ženska fizčno večja in močnejša od njega). Ker je imel pri tem v riti dva pira, so ga poslali na odvajanje, pa nek "anger management", baba je seveda vložila za ločitev, pobrala pol hiše, otroka in šla k drugemu (ki jo je po možnosti pedenal že prej).

V postopku je on seveda povedal, da je ona njega prej in večkrat, da je bila tudi ona pijana (še bolj) itd... CSD se pri nas praktično vedno postavi na stran ženske. Kaj točno se je zgodilo, sicer ne vem, a človeka poznam 20 let in vem, da ni nasilen, da jo je nosil po rokah. Za njo je bil seveda preveč "pussy", ona bi raje kakšno "alfo", a tale je imel seveda boljši "grunt".
 
  • Jezen sem
  • Žalosti me
Reactions: Drifter in Kamele0N

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Vsaj naredil je nekaj, pri nas pa tricetrt dedov trpi pa se noce kregat in vse pozre. Happy wife, happy life. Najbolj neumen pregovor. Ampak tle tud zenska trpi, ker rabi emocije, magari slabe. Enostavno se moras skregat, drugace ji gres na jetra. Da si obdrzis svoje mesto capo di banda v zakonu in jo postavis na realna tla. Vecina se pa ustrasi, da rep med noge in v gostilno. Zenska ne rab se ene zenske. Rab tipa, ki je njena skala in mu lohk zaupa tudi, ko njej hormoni podivjajo. Ne pa da joka z njo kolk mu je hudo.
Sej sem tudi sam rabil nekaj casa za tole ampak lej nikoli ni prepozno. Juznjaki so precej bolje vzgojeni v tem smislu.