Zmeden sem. Zdaj ne morem nič več z gotovostjo reči.a ne ves s katerim si se vpisoval??
Tam ni ničhehe, to pa zna bit problem ja.
v chromu imas shranjena gesla in upor. imena.... poglej tam...
Kaj ti pa tule pokaže?
Prijava v Facebook
Prijavi se v Facebook, da začneš deliti vsebino in se povezovati s svojimi prijatelji, družino in ljudmi, ki jih poznaš.accountscenter.facebook.com
Saj sem imel geslo, vendar mi ga "zaščita" ni dovolila oz. me ni spustila naprej.no, za v prihodnje si vklopi shranjevanje gesel.
Saj ve. Sva bila na vezi…je pa imel res malce zmesnjave na zacetku. En je bil na email, drugi racun pa na telefonsko stevilko.bi vsaj vedel s katerimi maili si se vpisoval...
Sem bil jaz priklopljem preko TW na njegov racunalnik in sva poskusila nekaj zadev. Ampak kokorkoli gres “obnoviti” geslo, vpises podatke iz sms, link iz maila…. Vedno te potem zacikla, da je zadeva se vedno zaklenjena. Ono kot bi se nekdo norca delal iz tebe. Na ”rezervni” racun sva pa dodala “drug” mail naslov in ta menda deluje, samo nima pravic dobskupin, ki si jih želiaha ok.
zdej je ze taka zmeda, da se ne ve vec tocno katere podatke se ve in katere ne...
ja, verjetno je bilo tolikokrat narobe/polprav vpisano, da je tud sistem zmeden... jest bi pustil ene 14 dni, da mal spucajo chacheji, pa pol naprej...
da mal spucajo chacheji - Kaj pa je to?
Tako kot imamo pametne telefone imamo tudi pameni facebook?kot zacasni pomnilnik programa... da si zapomni neke stvari, da ne rabi vedno na novo premlevat zadev...