Meni so tudi istega omenjenega dne zaklenili moj račun. Tukaj je nekaj "višjega" v ozadju.Poglej priponko 63339
Ne, ne, tudi njemu so to naredili 19. decembra 2022. Kot meni! Ne morem verjeti svojim očem!!!
Meni so tudi istega omenjenega dne zaklenili moj račun. Tukaj je nekaj "višjega" v ozadju.Poglej priponko 63339
Ne, ne, tudi njemu so to naredili 19. decembra 2022. Kot meni! Ne morem verjeti svojim očem!!!
Si imel oba profila registrirana preko iste e-pošte?https://www.evernote.com/shard/s114...124495ffc652/0401e2b5208be9db86de1ddb0b7badb8
Še en poizkus, najbrž zadnji ...
Poglej priponko 63403
Res je, a upanje ostaja ... Še vedno mislim, da se bo zgodilo,kar si želim, da se zgodi.Zanimivo tole. Zoprno je, če se te lotijo.
Ne, engega sem imel z drugim, če se ne motim.Si imel oba profila registrirana preko iste e-pošte?
Nekaj ne štima s tvojim pisanjem tukaj. Pomisli malo.Ne, engega sem imel z drugim, če se ne motim.
Še ena ideja:
A prijatelji še vidijo tvoj "pravi" račun? Ker potem mislim, da imajo oni tudi opcijo, da sporočijo FBju, da imaš težavo z vpisom...
Bi kdo izmed vas poskusil in pogledal, ali vidi moj profil?
Poglej priponko 63472Ta na desni strani - Bogdan Osolin
Verjetno je to tvoj stari profil. Je praktično prazen.
Še ena ideja:
A prijatelji še vidijo tvoj "pravi" račun? Ker potem mislim, da imajo oni tudi opcijo, da sporočijo FBju, da imaš težavo z vpisom...
Bi kdo izmed vas poskusil in pogledal, ali vidi moj profil?
Poglej priponko 63472Ta na desni strani - Bogdan Osolin
Ojoj, meni se pa vseeno pokaže tole. Kateri je že najboljši elektronski naslov za pomoč?Viden je samo levi….
Poglej priponko 63475
Isto. Zdaj je sestavljen dopis, pa bi rad vedel, kateri naslov emaila FB bi lahko bil uspešen, da mi ga odklenejo ...ce das preko sms je isto?