Življenja rešujejo vsak dan, pa še vedno ni sprejemljivo, da ti povzročijo pohabo, ki nima nobene veze z originalnim problemom, ampak je posledica napake.Stari moj življenje ti rešijo. Brez njih bi krepno. Kaj je zaj huje?
Življenja rešujejo vsak dan, pa še vedno ni sprejemljivo, da ti povzročijo pohabo, ki nima nobene veze z originalnim problemom, ampak je posledica napake.Stari moj življenje ti rešijo. Brez njih bi krepno. Kaj je zaj huje?
[antivaxx mode on]
Mami mojega prijatelja so čistili srčne arterije tako, da so ji žico uvedli skozi stegensko arterijo. Pri tem so ji po nerodnosti prerezali živec, tako da ni mogla več stopiti na noge. Pa je vseeno rekla, da je bolje biti na vozičku, kot mrtva.Življenja rešujejo vsak dan, pa še vedno ni sprejemljivo, da ti povzročijo pohabo, ki nima nobene veze z originalnim problemom, ampak je posledica napake.
Bi rekel, da nekdo drug tukaj cepeta in skače v zrak![]()
Glej eni še vedno sanjate da so bolnišnice hotel. Vedno je in bo ljudski faktor. Ob taksni situaciji kot je sedaj je in bo vsega. Tole bi moral vsakemu normalnemu biti dovolj velik razlog da se cepi. Ne si želet pridet v bolnišnico.Definitivno pričakujem, da me zdravijo in ne pohabijo dodatno, če to ni življenjskega pomena. Wtf?
Uživaj. Ne pozabi sporočit, koliko si bo zapomnila.Itak
Zanimivi ste fantje. Diskreditacije je vse kar zmorete. Vseeno sem pričakoval malo (ne veliko, malo pa) več.
Nč, se grem pogovarjat z vodo (če sta že predlagala); po izkušnjah je pametnejša od vaju...
(no, pa sta me spustila na vajin nivo. mi je malo nerodno...)
Torej, nič novega zate!... po izkušnjah je (voda!) pametnejša od vaju....
Nevem s katerega planeta si sam sorry cloveski faktor je vedno prisoten. Tako da to bi moral biti vsakemu razlog da se cepi.Življenja rešujejo vsak dan, pa še vedno ni sprejemljivo, da ti povzročijo pohabo, ki nima nobene veze z originalnim problemom, ampak je posledica napake.
Seveda je, ni pa opravičljiv, kot se nekaterim zdi tukaj. Vsekakor pa ni razlog za cepljenje to, da ne pristaneš v bolnici in odideš ven pohabljen, ker so naredili napako. Razlog za cepljenje je varovanje sebe in ostalih in zmanjšanje možnosti, da končaš v bolnici. In tu je pika. Da se bom cepil, ker so šalabajzerji in bom šel po ozdravljenem Covidu ven brez roke pa tukaj ni opcija. Je napaka, katero je potrebno raziskat in narediti vse, da se ne ponovi. Ne pa zamahnit z roko, reči, da rešujejo življenja in so napake normalna stvar.Nevem s katerega planeta si sam sorry cloveski faktor je vedno prisoten. Tako da to bi moral biti vsakemu razlog da se cepi.