Dajmo pocakat se na rezultate prihajajoce sezone. Bomo napisali razmerje maja se za to zimo.
Aja, nekaj mi pravi da je stevilka 6 za lase privlecena. Ampak dobro razmerja kljub vsemu ne bi bistveno spremenila. To je res.
Me zanima kaj bodo naumili kot razlog smrti ce slucajno cepljeni zacnejo umirat za covidom. Nekaj mi govori da bo (je) to mozno.
Ta strah je ba sred votel, okrog kraja ga pa nič ni. Čas je, da nehamo s temi izmišljotinami.
Če je kaj vidnega učinka od cepiva proti Covidu je najbolj jasno viden ta, da cepljeni od Covida umirajo 1000x redkeje od necepljenih.
In btw., nekaj podatkov iz ZDA za včerja:
zaradi necepljenih s Covidom je zmanjkalo *vseh* bolniških postelj v zvezni državi Idaho.
V Teksasu, Oklahomi in Arkansasu ni več proste ene postelje z intenzivno nego. Ljudje umirajo zaradi rutinskih stvari, kot so vnetja slepiča in komplikacije žolčnih kamnov, ker preprosto ni prostih bolnišnih kapacitet, da bi lahko prišli do urgentne oskrbe. Ko tak človek pride na urgenco, iz te kličejo po treh kurčevih sosednjih zveznih državah, če je kje kakšna postelja frej. Ni je. Nato kličejo še dlje, v države z večinsko Demokratskimi politiki, ki so ljudem povedali, naj se grejo cepit, in imajo še proste bolnišnične kapacitete. Prečudno.
Ker je Amerika še bolj zabačena vukojebina od nas, nas zdajle prehiteva za kak mesec. Tole čaka tudi Slo.
Nehajte se zajebavati. Obleči bo treba hlače za ta velike fante in se iti cepit s prvim cepivom, ki ga še imamo.