Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Okvare motorja, grelca, hladilnika, you name it, so del avtodomarstva in po mojem skromnem mnenju čist paše v temo. Prebereš neko resitev in ko si ti na tem, ti poci v mozek in rešiš.
Okvare motorja, grelca, hladilnika, you name it, so del avtodomarstva in po mojem skromnem mnenju čist paše v temo. Prebereš neko resitev in ko si ti na tem, ti poci v mozek in rešiš.
Se strinjam, razen okvare motorja. Ok, kakšne enostavne zadeve, ne pa dve strani razpredanja o dpf al čemu že. Za to so druge teme. Avto je avto, bivalni del je pa druga stvar.
Ne vidim bistvene razlike med tem da obtičim zaradi zmrznjene nafte, zabasanega dpf, okvare sklopke ali da ne morem dalje ker mi nagaja štrom, voda, kurjava, plin v bivalnem delu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.