Voda še za šuhe ni dobra.Meni je večji problem bila pitna voda!
Drugače pa v vsaki trgovini imajo pitno vodo v plastenkah.
Voda še za šuhe ni dobra.Meni je večji problem bila pitna voda!
Kedo bo tebi razumu.Saj jekleno v vsakem kempu. Če ne, ti pa povedo kje in kam.
Sicer pa vsak svoje. Za to pa je to FOTUM!

Kakršenkoli avtodom ..... vode iz njegove napeljave ne pijemo.In kakšen avtodom si imel?
Ker?Kakršenkoli avtodom ..... vode iz njegove napeljave ne pijemo.
Če maš tolk staro vodo si si sam kriv. Jest znam v štacuno in kupit frišno.Več mesecev postano vodo iz plastenke opevaš kot, da bi bila zdravilna.
Hja, kot da je v trgovini frišna...Če maš tolk staro vodo si si sam kriv. Jest znam v štacuno in kupit frišno.
Ne mene zraven mešat. Jaz ne pijem vode iz rezervoarja, uporabljam pa jo za vse drugo. In če jo kupiš 140 l, je pač vseeno kje stoji, v trgovini na polici ali pa v boxu kemperja.Jao ste duhoviti. Zakaj rabim 140 litrov za pit? Car ti kar pij vodo iz rezervoarja. Una s trgovine je ziher pitna. Unih 140 litrov je pa vprašljivih.
Tebi res ni jasno?Jao ste duhoviti. Zakaj rabim 140 litrov za pit? Car ti kar pij vodo iz rezervoarja. Una s trgovine je ziher pitna. Unih 140 litrov je pa vprašljivih.

S čim pa očistiš rezervoar?
Jaz pa jo vedno pijem iz lastnega rezervoarja, dokler je not poznanega porekla. Jo pa redno spuščam ven in ko "kako sumljivo" not natočim, očistim rezervoar doma, v vmesnem času pa industrijo platike podpiram.
Pa da ne boste mislili - enkrat sem že iz trgovine pripeljal poln voziček plastične vode in pretočil v rezervoar - v Ukrajini.