Super in hvala!Sem jih par umiril........čez 2 dni bodo pa s5 cvilili da sem ko PutinMal smešno...ampak vem da bo tako.....
Zdaj pa sam še, da se ti mal umiriš s svojimi otročjimi izpadi, pa smo zmagal!
Super in hvala!Sem jih par umiril........čez 2 dni bodo pa s5 cvilili da sem ko PutinMal smešno...ampak vem da bo tako.....
Saj ne vemo poti tega predmeta, ali?
Je pa zanimivo...da so rusi testirali malo teren ali kaj bi se zgodilo tu...
Ja, seveda, ker uradni moskvi pa je za zaupat in verjet vse.Pa razumeš kar si postal in prebral? ČE je bil res "ruski" dron (tu-141) potem je bil ukrajinski, ker rusija teh ne uporablja več in edina uradna uporabnica teh dronov je ukrajinska vojska.
Osvoboditelj?Sem jih par umiril........čez 2 dni bodo pa s5 cvilili da sem ko PutinMal smešno...ampak vem da bo tako.....
Saj so hoteli plačat, pa ni bilo nobenega na blagajni...Po mojem vojska krade ker mora, ker nima nič več za jest itd, potem ti dejansko druga ne preostane.
Pa razumeš kar si postal in prebral? ČE je bil res "ruski" dron (tu-141) potem je bil ukrajinski, ker rusija teh ne uporablja več in edina uradna uporabnica teh dronov je ukrajinska vojska.
Ja, seveda, ker uradni moskvi pa je za zaupat in verjet vse.
PS, ne bomo napadli ukrajine, samo vojaške vaje so, zdaj umikamo enote od meje vstran...čez nekaj dni: vdor v ukrajino. hm hm?
Uradno moskva ni nič rekla, niti ni rekla Ukrajina. Dejstvo pa je ta je ta dron iz sovjetskih časov, da so že sovjeti razvili novejše verzije in kasneje je rusija razvila še novejše. Tako da stvar je tako zastarela da jo rusi ne uporabljajo več, niti ne druge države bivše sovjetske zveze. Tako da če je šlo za ta dron je skoraj zagotovo ukrajinski, se je očitno okvaril in letel dokler mu ni zmanjkalo goriva. Se zgodi.
Bolj žalostno je to da ima NATO povečano prisotnost letal v zraku okoli ukrajine, ki so namenjena tudi prestrezanju takega sranja preden pade na NATO članice. Očitno pa niso sposobni zaznat in sestrelit drona ki je letel najbrž v ravni črti od ukrajine do hrvaške.
Če so ga nad zagrebom namesto nekje nad madžarskimi polji je pa to precej butasta rešitev.Lahko, da je bil sestreljen?
Ali pa so vsi vedeli za vse in si skupaj izmišljajo razloge za no fly zone.Bolj žalostno je to da ima NATO povečano prisotnost letal v zraku okoli ukrajine, ki so namenjena tudi prestrezanju takega sranja preden pade na NATO članice. Očitno pa niso sposobni zaznat in sestrelit drona ki je letel najbrž v ravni črti od ukrajine do hrvaške.
No tole pa tud mene zanima...mislim da večino predvsem zanima, kako je lahko ta 50 let stara ruska krača nemoteno prifrčala do Zagreba
to mu je prej sfalilo, dometa ima namreč max 1000km, kar je ravno do ukrajinskih zahodnih letališčLahko, da je bil sestreljen?
Ali pa so vsi vedeli za vse in si skupaj izmišljajo razloge za no fly zone.
Zato pa bo moral "nato" čimprej posredovati...skoraj zdaj nima veze kaj vse je bilo možno pa kaj ni bilo. Dejstvo je, da smo vsi tako blizu, da se lahko marsikaj zgodi...in tole ni več "zabava" za vso družino.