Toyota Auris se poslavlja prihaja Corolla

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.155
79
48
37
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Za umret ne, je pa treba po vsakem rebootu telefona aplikacijo vsaj enkrat zagnat, drugače ne dela :) Ali pa če imaš kak preveč pameten huawei, ki jo radostno fukne iz memorije, tudi ne. Kar je zame na koncu isto, kot da ne dela. Če te aplikacije drkaš karnaprej tega verjetno niti ne opaziš.
wut? o čem ti to?
ko sem avto kupil, sem povezal telefon in tablico. zdaj, takoj ko avto zaženem, se telefon/tablica poveže, poženem Apple Music in šiba ... v bistvu enako, kot če bi na monitorju poklikal, samo da to naredim na telefonu, še več, če avto ugasnem, ko poslušam glasbo s telefona, potem, ko ga spet prižgem, ta nadaljuje točno tam, brez kakršnega koli mojega vmešavanja.
 

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.014
106
63
Ja, probaj enako z deezerjem. Ne bo delalo tako. Ker apple očitno ubija aplikacije v ozadju, nekatere bolj agresivno kot druge. Enako nekateri androidi.
Z apple music pa dela bp.
 

sad

Guru
24. avg 2007
10.569
595
113
To, da ti telefon dela, ni opravičilo, da ne zna shendlat enega navadnega usranega usb ključka. Ko bomo 2030 in bo muzika iz možganov ti delala, bomo pa lahko rekli, da je usb obsolete. Noben ne teži, ker ne more kasete predvajat...