Kaj, a je niso že ravnokar povišal?Višjo naročnino?
Moji podatki:Lahko kdo ki ima innobox g92 naredi bufferbloat test, sam imam zelo slab ping ob obremenitvi linije nad 50%, poskusil sem direkt na modem in svoj bidgan router, tako slabo nit bilo niti pri telemach
moj test
Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform
View the full results, and test your own bufferbloatwww.waveform.com
da si sam odgovorim na vprašanje izpred 2 tednov:Danes dobil nek standarden (reklamni) mail od Telekoma in na koncu piše: "PRIHAJA NOV NEO" (in zraven piše "KMALU")..
Ve kdo kaj več, kaj naj bi bil nov NEO? Nov UI na neo.io ali nov box? In bo kaj "novega" ponujal?
ma saj maš... NEO LITENamesto, da bi šli končno v korak s časom in se losali nepotrebnega boxa in "nagrajenega" daljinca vsaj za tiste, ki to hočemo, bojo oni prenovili podobo.
Tudi to je menda nekaj, čeprav ni tisto kar hočem.
ma saj maš... NEO LITE
jaz samo na tole gledam.. na android TVih, ne vem kako je drugje.. edino kar manjka (meni sicer ne) je voice komande
Ma ja, imam enega, ugasnjenega, pa 3 neo lite laufam... deluje (eden je pa bil v ceni)jao a mormo že spet
NEO LITE ne dela brez neo boxa in je doplačilo 3€ al kolk
Se bojim, da ravno obratno - torej da se od tega dne dalje naročnina zaračunava za vsako posamezno nameščeno aplikacijo.Kaj pomeni 6. odstavek zgoraj napisanega, ali to pomeni ena naročnina na večih napravah če naročim do 01.09.2023 tudi po tem datumu ?