Je to 150 ali 160 konjski motor?Spritmonitor pravi da večinoma med 7,6 in 8.8. Imam pa znanca, ki se sicer vozi samo kuča-poso pa joka da pod 10 ne pride.
Je to 150 ali 160 konjski motor?Spritmonitor pravi da večinoma med 7,6 in 8.8. Imam pa znanca, ki se sicer vozi samo kuča-poso pa joka da pod 10 ne pride.
Kaj točno te zanima? Jaz imam osnovnega bencinarja (160KM), pa nimam nekih pripomb. Sedeži udobni, kabina prostorna, prtljažnik zadovoljiv. Poraba pa čisto odvisno - na relacijah med 5 in 6, na kratkih mestnih razdaljah (do nekaj km) hitro pokaže med 8 in 9. Povprečje na računalniku mi trenutno kaže 6.7. Priznam pa, da vozim zelo umirjeno.Kako so kaj KIA Sportage 118kW? Model 2025 pride pod 30k zdaj, ko je v prihodu model 2026?! Kakšne izkušnje glede ba to, da ni alter premium znamka pa niti kitajc ni...
Ne vem, zato sprašujem. Model 2026 je zopet 150KM. Je kak problem na motorju, da so šli iz 150 na 160 in sedaj nazaj na 150?!Mislim da 150. Ampak a je ralika?
Ja čisto uporabniška izkušnja. Berem, da ni nekih težav, ima 7 let garancije in glede na to, da kupujem avto za naslednjih 10+ let pač sprašujem in iščem čim več informacij.Kaj točno te zanima? Jaz imam osnovnega bencinarja (160KM), pa nimam nekih pripomb. Sedeži udobni, kabina prostorna, prtljažnik zadovoljiv. Poraba pa čisto odvisno - na relacijah med 5 in 6, na kratkih mestnih razdaljah (do nekaj km) hitro pokaže med 8 in 9. Povprečje na računalniku mi trenutno kaže 6.7. Priznam pa, da vozim zelo umirjeno.
Mogoče emisije , ker tudi VW je nekatere dizle zmanjšal iz 200 KS na 193 KS pa po novem nikam ne grejo.Ne vem, zato sprašujem. Model 2026 je zopet 150KM. Je kak problem na motorju, da so šli iz 150 na 160 in sedaj nazaj na 150?!
Odokativno in na podlagi servisov onega najmocnejsega dizla z avtomatom....od 450 do jurja (glede na to, da se verjetno menjajo sveče kar pogosto).Ja čisto uporabniška izkušnja. Berem, da ni nekih težav, ima 7 let garancije in glede na to, da kupujem avto za naslednjih 10+ let pač sprašujem in iščem čim več informacij.
Na primer, kakšni so stroški servisov?
Tolk men dizel z 280 konji ne popije. Popije pa mi 1.2 bencinar z 120 konjiSpritmonitor pravi da večinoma med 7,6 in 8.8. Imam pa znanca, ki se sicer vozi samo kuča-poso pa joka da pod 10 ne pride.
Če bi trenutno jemal od korejcev bi sam vzel HY tucsona hibrid, ker za razliko od Kie ima aisin klasični 6 stopenjski avtomat.
(če gledaš ta rang avtomatike poglej še za "šangjongom" (kg-m po novem), ta ima tudi 6 stopenjski aisin avtomat z 1.5T benz motorjem)