Kaj pa pravite za uro Huawei Watch GT 3 Pro? Ura mi je všeč, tako po dizajnu, kot po tem, da ni prevelika in tudi po precej dobri avtonomiji baterije. Ampak nevem kakšne so kaj praktične izkušnje uporabnikov.
Zraven vzdržljive baterije, mi je pomebno tudi, da ima soliden HR senzor, saj bi jo uporabljal za občasen tek in analizo spanja. Za kolo imam itak edge 530.
Vem na primer, da se ne sinhronizira s Stravo, ampak ali je vsaj možno izvoziti .gpx?
Če si jo kdo lasti, naj malo poda mnenje o tej uri.
Plus sedaj je pri Lečniku v BF akciji 299,00 €.Ksz
Suunto 9 baro; imam jo ze ene 3 leta se mi zdi, baterija zdrzi vec dni brez tezav, ima vse kar rabi avtor te teme pa se kaj zraven.
Plus sedaj je pri Lečniku v BF akciji 299,00 €.
UPDATE: ravnokar na Hervis trgovini Suunto 9 baro, bela ali črna = 249,00 €!!! To pa ni kaj razmišljat.
Ni vec najnovejsa ura suunto9 baro, res je. Ko je bil nov model je peljala pa scat vse po vrsti. Je pa cena bila takrat tudi 600eur.
Pa smo spet pri razlikah med športnimi in pametnimi urami.Sem jo imel zadnje 4 leta, na Suuntotu bil zadnjih 10 let (vsi top modeli).
Cca 2 meseca nazaj šaltal na Garmina Forerunnerja 255, ki ima vse in še več kot Suunto. Edino nima 280 ur trackanja, kar pa z mojo uporabo nisem rabil, ima pa NFC, da spotoma kupim še kruh, ko se vračam s teka
Pa smo spet pri razlikah med športnimi in pametnimi urami.
Sam imam še (tri dni do dostave 9Baro) Ambit 3 že 7 let in ko sem se zadnjič z Lečnikom pogovarjal in mu rekel naj me prepriča, da zamenjam za 9Baro sva skupaj ugotovila, da imam vse kar ima 9Baro, oz. mi je za nadgradnje malo mar.
Ambit 3 mi dela ves ta čas odlično, baterija drži en mesec v stand by, športam lahko tri dni skupaj brez polnjenja, po 7 letih sem jo dal na "servis", da mi gumbe sčistijo in ostalo preverijo - 25€ za nove gumbe in servis.
kam si dal na servis? Imam garmin fenix 3 z nedelujočim gumbom za start/stopPa smo spet pri razlikah med športnimi in pametnimi urami.
Sam imam še (tri dni do dostave 9Baro) Ambit 3 že 7 let in ko sem se zadnjič z Lečnikom pogovarjal in mu rekel naj me prepriča, da zamenjam za 9Baro sva skupaj ugotovila, da imam vse kar ima 9Baro, oz. mi je za nadgradnje malo mar.
Ambit 3 mi dela ves ta čas odlično, baterija drži en mesec v stand by, športam lahko tri dni skupaj brez polnjenja, po 7 letih sem jo dal na "servis", da mi gumbe sčistijo in ostalo preverijo - 25€ za nove gumbe in servis.
Kvaliteto spanja, napolnjenost baterije mojega telesa, regeneracijo, srčni utrip pri vadbah, srčni utrip v mirovanju več kot 24 ur naprej vem da bom zbolel, "kolesarski števec", smučarski števec....
Najraje pa jo imam zato, da mi več telefon ne zvoni! pri 50-70 klicih dnevno je bil stres zvonca ubijajoč. Ura zavibrira pogledam kdo je in šele takrat vlečem telefon iz žepa ali aktiviram BT slušalko.
Garmin fenix 6, baterija v pametnem načinu drži 21 dni.
Urarna Lečnik - Suunto servis in prodaja.kam si dal na servis? Imam garmin fenix 3 z nedelujočim gumbom za start/stop
jaz uro nosim celi dan, za službo, doma in za vse športe. Tudi na kolesu nimam števca, ampak uporabljam uro. Mi je pa fajn, da vsaj vodim eno tako statistiko dejavnosti. Je konec leta lepo pogledat... Pametne ure pa ne potrebujem.
Sem pa imel suunto že od ambita naprej, pa 9, pa zdej 9peak, ki je res fajn. Sploh zaradi majhne velikosti, mi je top.
Čez nekaj časa si bom omislil 9 peak pro, ki ima res super baterijo, pa že zdaj ni slaba.
Ima tudi kakšen kolega garmina, pa trenutno še nisem videl kakšne blazne prednosti, kot to nekateri prepričujete.
hmmm... POLNA cena 9 peak pro je 499€
Suunto 9 Peak Pro All Black - Thin and tough GPS multisport watch
Suunto 9 Peak Pro is an ultra thin, powerful GPS multisport watch with astounding battery life and military-level durability. Timeless design makes it beautiful on the outside, too.www.suunto.com
Katere so te pomembne funkcije, ki jih ima garmin več? Da ne govorim, da me odbija garminov 'plastični' izgled