Psu, psu!Komu si povedal, psu?![]()
Na pošti smo stranko poklicali, v večini primerov smo jo dobili ali pa je poklicala nazaj, če pa ni, smo poslali sms kot obvestilo, kje lahko pošiljko prevzame. Zakaj bi se vozil do hiše, sploh če je kakšen večji paket in izgubljal čas? Se je pa zelo velikokrat zgodilo, da nam je stranka po telefonu sama rekla, da naj kar pustimo obvestilo oz. pošljemo sms obvestilo. Ja, in če se stranka pač ne javi, je njen problem....V glavnem so bile stranke z dostavo Pošte Slovenije zelo zadovoljne, tudi po pogovorih s strankami so nas zelo pohvalili. Tudi jaz osebno imam najboljše izkušnje s Pošto, čeprav tudi z drugimi nimam nekih zelo slabih izkušenj, razem GLS, ki mi pakete redno dostavlja v paketomat, čeprav imam naročeno dostavo!Eni klicarijo v nedogled prej in, če se ne javiš, robe enostavno niti ne pripeljejo, pač pa gre kar v paketomat, ali še bolje, nek Petrol, kjer računajo oddajo paketa. Drugi pustijo robo pri vratih zunaj brez, da pozvonijo
Jaz imam boljše pravilo. Naj dostavljajo takrat, ko sem doma! Sem 90% časa doma, dostavijo pa ravno v tistih 30%, ko me ni.
Fedex v SLO zna bit =ba.Jaz moram pa nekaj vrniti po Fedexu. Kje oddam? Najbližji je Brnik... Ima kdo pogodbo z njimi, Pošta morda?