Slo dostavljalci

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.719
3.283
113
v lokalni ostariji
Dostavljalci so večinoma pogodbeni partnerji. Plačani po dostavljenem paketu. In iščejo najcenejšo delovno silo ker drugače jim ne ostane niti za burek (je pa ok če si lastnik+voznik in ostane solidna placa)

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.966
5.561
113
Vozila je po poteku veljavnosti vozniškega dovoljenja. Očalarka?
Ampak poglejmo z druge perspektive. Ni imela pogojev, da bi smela delati, pa je delala. Nekateri pogoje, da bi lahko delali, imajo, pa se šlepajo na socialnih transferjih.
:evil:

zakon

Guru
16. maj 2008
9.254
1.091
113
toti Maribor
Tale Express One ga tudi serje. Brez da bi me obvestili in brez moje privolitve mi gospodje dajo pošiljko v 3Dva trafiko na drugem koncu mesta. Pa toti niso normalni. Baje imajo taki dogovor z Aliexpressom. Imajo oni moj qrac. Kaj se da pisati na AE glede tega?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.735
2.734
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Eni klicarijo v nedogled prej in, če se ne javiš, robe enostavno niti ne pripeljejo, pač pa gre kar v paketomat, ali še bolje, nek Petrol, kjer računajo oddajo paketa. Drugi pustijo robo pri vratih zunaj brez, da pozvonijo
Na pošti smo stranko poklicali, v večini primerov smo jo dobili ali pa je poklicala nazaj, če pa ni, smo poslali sms kot obvestilo, kje lahko pošiljko prevzame. Zakaj bi se vozil do hiše, sploh če je kakšen večji paket in izgubljal čas? Se je pa zelo velikokrat zgodilo, da nam je stranka po telefonu sama rekla, da naj kar pustimo obvestilo oz. pošljemo sms obvestilo. Ja, in če se stranka pač ne javi, je njen problem....V glavnem so bile stranke z dostavo Pošte Slovenije zelo zadovoljne, tudi po pogovorih s strankami so nas zelo pohvalili. Tudi jaz osebno imam najboljše izkušnje s Pošto, čeprav tudi z drugimi nimam nekih zelo slabih izkušenj, razem GLS, ki mi pakete redno dostavlja v paketomat, čeprav imam naročeno dostavo!

• Všeč mi je
Reactions: corsol

jezek

Guru
24. jul 2008
5.015
2.168
113
Dostava paketov v casu 8-16 je itak idiotizem. Kdo (razen šipcev in kulturnikov) je ob takih urah doma? Nak delajo dostavo 16+20, pa ob sobotah

Schime

Guru
22. nov 2008
2.121
897
113
Glede dostave je čisto odvisno od lokacije. Pri nas nimam z GLS nobenih problemov. Pokliče 5min preden dostavi. Če ni nobenega doma se zmenim kam da paket. Tudi DPD je ok. Express one 80% paketov dostavi domov brez najave. 20% pa na Petrol spet seveda brez najave.
Tudi Pošta je ok. Je pa res, da so me malo presenetili z zadno dostavo. Dobim zjutraj obvestilo, da bo dostava ob 12h pa, da ne bo dostave. Seveda sem prej sporočil domov naj prevzamejo paket. Pa me kličejo popoldne, da se je poštar sam mimo peljal. Paket sem potem prevzel na pošti.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.900
4.977
113
Očitno sem edini, ki nimam težave z nobeno dostavno službo. GLS pokliče in pusti pred hišo, EO ne kliče in pusti pred hišo, za DPD je doslej tudi bil zmeraj nekdo doma, ker tudi ne kliče, drugače bi pa najbrž tudi pustil pred hišo, pošta pa tudi ne komplicira. Je pa dvorišče dokaj veliko, in pokrito s kamerami.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.836
1.316
113
Jaz moram pa nekaj vrniti po Fedexu. Kje oddam? Najbližji je Brnik... Ima kdo pogodbo z njimi, Pošta morda?