Odprite NLB ali kakršnokoli temo že, pa tam pišite kar hočete.Vseeno napiši, kako si rešila, tudi če nima neposredne povezave z Revolutom.
Odprite NLB ali kakršnokoli temo že, pa tam pišite kar hočete.Vseeno napiši, kako si rešila, tudi če nima neposredne povezave z Revolutom.
Baba kot baba, pač nas ne zanimajo tvoje blodnje, kako tebi ne uspe onemogočiti bankomat dvigov v neki drugi z Revolutom nepovezani aplikaciji.Prav... Jaz sem sicer zdaj rešila, mi spet dela. Kdor ima pa še tezave s tem, ker vem, da nisem edina, zato se je ta pogovor spet začel, pa še se bo kdaj, naj pa tebe vpraša.
Baba kot baba, pač nas ne zanimajo tvoje blodnje, kako tebi ne uspe onemogočiti bankomat dvigov v neki drugi z Revolutom nepovezani aplikaciji.
Kje to vidiš?Po zaslugi Rovolutove AI sem postal lastnik Nvidie, Amazona, Microsofta, Googla, Mete, Appla itd. itd, pa še ameriških državnih obveznic.
Po zaslugi Rovolutove AI sem postal lastnik Nvidie, Amazona, Microsofta, Googla, Mete, Appla itd. itd, pa še ameriških državnih obveznic.
Problem je da tudi Nvidia ima samo par top dobaviteljev in tile so tudi že na koncu z zmogljivostmi.Zdaj ostali veliki kurijo svoj denar in investirajo milijarde v Nvidia opremo. Ampak enkrat bodo nehali, ker to ne more iti v nedogled. Tudi oni morajo sedaj s temi investicijami zaslužiti in povrniti porabljen denar.
V sestavi NFT-jev, ki si jih kupil.Kje to vidiš?
treba denar pobrat, vsem, tudi raji z revolutom. do zadnjega centa.
Če imaš na Revolutu sredstva v več valutah, ti pač ne preostane drugega, kot da pri pretvarjanju uporabiš njegov tečaj.Slučajno sem opazil, da Revolut vsaj na "top Revolut benefits" več ne oglašuje več na velikem zvonu super menjalnega tečaja (interbank exchange rate with minimum off-hours markup - usually better than mastercard and most banks), kar je počel od ustanovitve (ko je bil še "best card for travelers") . -In res Mastercard menjalni tečaj je bil ves teden za top valute (usd/gbp/jpy) boljši od Revolutovega, med vikendom pa sploh. Kaj se je zgodilo?