Zakaj link pobrisan?smoukar Še C/P glede bullbara... Sicer za moj landcruiser... Mogoče komu pride prav!
- bullbar – takrat se je na vozila montiralo po servisih različne izvedenke bullbarov, od originalni in neoriginalnih (Cobra), odvisno kaj je stranka izbrala. Kateri je vaš ne bi vedel. Poglejte ali je na samem delu kakšna nalepka s kataloško številko. Če se začne s PZ* je to originalni del. Potem lahko tudi sami najdete na naši internetni strani kjer so zbrani vsi certifikati - https://- Front guard (PZ427-J9950*, PZ415-J9981-00, PZ415-J9952-00)
Edit:link pobrisan ker...
Zato ker....je fer da truda od nekoga (s tem ko sem bil na emailu) truda ravno ne razmetavam naokol... Plus potem take strani potem hitro postanejo "top secret".... Če kdo rabi dobi pa na ZSZakaj link pobrisan?
Običajno me po km vpraša preglednik in mu sam povem, ko vpisuje podatke o vozilu v računalnik. Lahko bi se mu tudi zlagal. Če pa sta dva pri avtu, potem pa se en zadere in z malo sreče, je vpisana info točna. Pod črto: vpisovanje km na tehničnem je kar nekaj. Ko bodo km vplivali denimo na višino zavarovalne premije, pa ne dvomim, da se bodo zavarovalnice bolj potrudile, da želijo dokaz o stanju števca.Sploh pod podatek (prevoženi km), kjer je interes zmanjševanja ogromen.
Tudi kot lastnik mu nimaš kaj dosti za pomagat. On ima na listu navodila tipa, prizgi avto, trikrat pozmigaj, enkrat pohupaj, stej do 5 in zapleši chiken dance na strehi avtaTi pa seveda kot pravi Alteraš gledaš zraven in se mu smejiš, namesto da bi ga kot normalen človek poučil o tej space shuttle tehnologiji.
Hmm kje delajo sedaj tehnicne? Meni cez dober teden potece zavarovanje, tehnicni pregled bi moral opraviti... kako je sedaj s tem? Ker tle okolica ljubljane je vse zaprto.
Danes je že problem. Danes so pri nas vsi delali le do 15.ure, jutri pa bi naj celo imeli zaprto.Ne vem v katero smer te zanima, ampak v soboto sem jaz opravila tehničnega v Kranju na Remontu. Regia ali kaj je sedaj...
Ne bodi preveč pameten, itak da dobijo na tehničnem navodila v slovenščini, tole sem dobil pač na ameriškem forumu, ker je to za cel svet enaka procedura, a misliš da je Toyota sprogramirala poseben servisni način samo za Slovenijo?Prvi problem je, da smo v Sloveniji, uradni jezik je slovenski. Če proizvajalec\uvoznik ni sposoben spraviti tega na vidno mesto v avto ali dokumentacijo avta, je to NJEGOV problem. Ne bodimo takoklečeplazni, da mislimo, da mora še smetar znati angleščino.
Da ne govorimo o tem, da so neki triki z gas pedalom čisto mimo.
Na centralni peči imam pri tistih treh\štirih gumbih enega, kjer je narisan dimnikar. Tistega se pritisne in naredi se meritev ... In se dimnikar oziroma serviser ne ukvarja s tem, kak režim ima peč trenutno vključen in podobno.
Očitno neodločnost nekoga, ki je podelil homologacijo za naše tržišče. Ugibamo lahko, da je tudi nek denarček od zadaj v igri. Naložit, da ima avto eno akcijo, da se meritev izvede. Dokler tega ni, pa pač umik iz prometa. Simple, mar ne?