Nekako sem iz prejšnjih postov razbral, da naj ne bi vse delovalo.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Deluje, zakaj ne bi.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Garmin kvaliteta
Tudi meni se dogaja, da mi občasno "ugasne" (v TMC meniju, telefonskem imeniku, dodajanju točke v poti) enostavna zna biti, da mu kaj ne paše - običjano kakšen šumnik ali sičnik v kakšnem polju al ga kašen POI "zmoti" in se pač obesi.
Kljub vsemu - webupdater in naložiti zadnji FW in ostalo kar je "novega". Če pa je to že narejeno ti pa ne ostane drugo kot potrpeti.
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Za vse tiste , ki bi sami menjali baterijo, naj povem, da ni težko, treba je pazit samo pri odpiranju naprave, da je ne razpreš, ker je treba prej odklopit zvočnik, to pomeni , da je na 90 °,potem pa baterijo samo odlepiš, zamenjaš, priklopiš nazaj zvočnik in oba dela previdno skupaj, počasi stisneš , ter privijačiš.Če nisi pazliv, ti takoj poči okvir.Sam nisem glih "mojster", pa sem zamenjal dve bateriji.Je pa na youtubu ves postopek.
Imam pa sam vprašanje, kako bi dobil najcaneje GTM-35 za TMC informacije, ali se sploh splača za Slovenijo, to sploh deluje?
Podoben problem na 2460.Če dam simulacija GPS in pregledujem pot, in če prehitro dam naprej se mi ugasne. Ko ga bom mel pri sebi bolj točno napisal kaj in kako. Ampak zadeva je podobna. Ampak samo če sem prehitr pritisnil nekaj tipk zaporedoma.Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Sem že tudi opazil na nekaterih modelih 765, da se ugasnejo. Primer: nastaviš vodejnje, greš pogledat seznam križišč, greš pogledat na karto in ko se hočeš vrniti nazaj, se ugasne. Zadnji FW ne pomaga. Očitno neka brezvezna napaka...