Predogled Garmin Nuvi 765T

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.304
18
38
MB
Pozdravljeni

Mene pa je na moji 765-tki začela zafrkavati baterija. Ko ga odklopim iz polnilca (avto polnilec) mi pokaže samo 2 črtici napolnjenosti in po parih minutah začne javljati, da je baterija skoraj prazna
confused-1.gif
.
Je baterija že na koncu? Se da baterijo zamenjati? kakšna ideja?

I

Izbrisan uporabnik #488

Verjetno je odšla. Baterijo se da zamenjati. Če nimaš spretnih rok zadevo raje pošlji na servis a prej vprašaj za ceno.
Sicer je na netu takšna baterija par eurov.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.304
18
38
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Verjetno je odšla. Baterijo se da zamenjati. Če nimaš spretnih rok zadevo raje pošlji na servis a prej vprašaj za ceno.
Sicer je na netu takšna baterija par eurov.
Kakšen link do baterije za par eurov?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ali je original tudi 1250mAh ? Li-Polymer ali Li-ion .Ali obstaja kakšna močnejša .Sem pa gledal malo na NewPower99 ,kar zanimivo .

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Citat:
Jaz sem pred leti menjal baterijo na Garminu, je bil pa kar poseg, ampak še zdaj dela.
kolikor gledam na Youtubu ne zgleda ravno zahtevno. Ali?

Ne, saj je preprosto, je pa tudi odvisno ali želiš na lep način odpreti zadevi. Z izvijačem bo veliko škode
smile-1.gif

Jaz sem z nohtom odpiral, je šlo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ali je original tudi 1250mAh ? Li-Polymer ali Li-ion .Ali obstaja kakšna močnejša .Sem pa gledal malo na NewPower99 ,kar zanimivo .

To je itak "varka" kot pri baterijah za gsm. Dela enako kot original ali pa še manj. Jaz sem tudi vzel močnejšo pa ni bilo razlike nobene.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Jaz nuvi-ja 765T vsake toliko časa napolnim do konca z omrežnim polnilcem 230V original od garmina. Vidim da tudi pri meni že peša baterija ja . Imajo pa na globepoint-u baterijo za 23 eura .

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz mam še prvega 765 pa še nekako kar drži originalna, ki je smrtno nevarna
smile-1.gif

Nisem sledil vpoklicu, bi sedaj imel novo nenevarno baterijo. Mi pa vedno javi na mygarmin, da je bila naprava vpoklicana.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Jaz imam še tudi prvo baterijo. Nisem bil na spisku. Polnim jo v avtu in pa preko USB-ja kadar ga porihtam na compu. Priključim ga pa šele, ko javi da je švoh baterija. Se pravi napolni, sprazni, napolni, ... Snecer ti si en smrtno nevaren tip.
wink-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ker sem V.I.P - ovc in imam veze pri garminu sem zrihtal uradni updejt novega frišnega FW v4.20 . Changes made from version 4.00 to 4.20:
Fixed an error that caused the unit to shut down or freeze when a user inserted a SD card.
Fixed an error that prevented a user from selecting a Country or State/Province while searching for an address using third-party maps.
http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4357

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Preden posodobite nuvija si naredite backup starega GUPDATE.gcd ,ker z vsakim novim izbrišejo starega iz serverja.
Tako,da če bo kdo hotel potem nazaj na verzijo 4.00 da bo imel gupdate od te verzije.