Zdravcevi prtički so dovoljeniZaloga Kitajskih mask je izgleda pošla. Zato maske iz blaga več ne dovolijo.![]()
Samo res.... Tile prtički z gumicami bi morali biti izvzeti.....Zdravcevi prtički so dovoljeni![]()
Eni verujoči pa še vedno hodite s plašniki na očeh. Bogi Janez res. Prav smili se mi mučenik, kok ga morjo piščali bolet od vseh aktivnih polen. Pejt se mal pregledat, ker tole meji na psihozo. Vlada se lepo sama s poleni tolče po glavi.Zakaj bi jo zaprli? Ker se bori proti virusu, čeprav ji mnogi aktivno mečejo polena pod noge in nagajajo?
Na novinarskih konferencah je Milan Krek mnoge stvari podrobno pojasnil, s številkami in grafi. Zelo malo od tega so mediji posredovali naprej državljanom.Milan Krek in Jelko Kacin sama sta naredila več PR škode, kot vsi MSM mediji skupaj.
Ni pa potrebe oziroma ni čas za to, da kdorkoli komurkoli nagaja, in se strinjam, da KUL ni ravno biser v tej zgodbi. V bistvu je komplet politika padla na celi črti.
Na njegovih prosojnicah je toliko napak da imajo mediji ob objavi "second hand embarrassment" in raje ne objavljajo tistega ker bi mu samo še zbijali že tako vprašljivo kredibilnost.Na novinarskih konferencah je Milan Krek mnoge stvari podrobno pojasnil, s številkami in grafi. Zelo malo od tega so mediji posredovali naprej državljanom.
Na novinarskih konferencah je Milan Krek mnoge stvari podrobno pojasnil, s številkami in grafi. Zelo malo od tega so mediji posredovali naprej državljanom.
Mogoce za tebe, normalni ljudje razumemo, kaj se hoce povedat.Milan Krek in Jelko Kacin sama sta naredila več PR škode, kot vsi MSM mediji skupaj.
Ni pa potrebe oziroma ni čas za to, da kdorkoli komurkoli nagaja, in se strinjam, da KUL ni ravno biser v tej zgodbi. V bistvu je komplet politika padla na celi črti.
Ajde pocartej me....Mogoce za tebe, normalni ljudje razumemo, kaj se hoce povedat.
Ce pa je treba tebe wokerja še malo pocartat zraven, pa tak povej.
Pa dobro no, ves kaj hocem rect...Ajde pocartej me....