Covid-19 Popolni LockDown 20.Novmeber 2021

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.567
3.635
113
Jaz pravim, da je sarec odstopil izkljucno zaradi vodenja EU, kjer se je po tistem skrivanju zacel zavedat, da temu ni dorasel. To bi bil (tudi) njegov osebni polom in nikoli vec ne bi bil politik. Zato je odstopil (in prav je naredil, zase).
Šarec je odstopil dva dni po prihodu iz Davosa. Najbrž ni težko ugotoviti zakaj.

2. okt 2007
3.997
2.537
113
No razlogov za odstop vlade je dejansko kar nekaj, če pa dodaš še razne populistične/imaginarne jih je pa že nešteto. Bolj je vprašanje ali z odstopom vlade in s predčasnimi volitvami pridemo z dežja pod kap ter koliko je taka stvar sploh smiselna glede na tajming naslednjih volitev.

to je res, vendar pa pri nas manjka politična odgovornost, ko bi posamezen minister ali PV moral odstopit. Poglej samo AT, kjer je Kurz odstopil zaradi minorne zadeve, en minister samo zaradi suma (Ibiza...).... gre za zrelost v danem trenutku, ne za vprašanje kaj bo po naslednjih volitvah, ker te bodo slej ali prej (redne ali predčasne)...
gre za neko zrelost, ki jo politični predstavniki izkazujejo in s tem dvigujejo zaupanje v politiko in s tem višjo udeležbo na volitvah. Mi pa mislimo, "Eh, saj bo še slabše, naj ostane tako kot je", vmes pa rabote, ki smo jim priča, po drugi strani pa volilna udeležba nizka... od tega smo še daleč, žal...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.758
17.151
113
to je res, vendar pa pri nas manjka politična odgovornost, ko bi posamezen minister ali PV moral odstopit. Poglej samo AT, kjer je Kurz odstopil zaradi minorne zadeve, en minister samo zaradi suma (Ibiza...).... gre za zrelost v danem trenutku, ne za vprašanje kaj bo po naslednjih volitvah, ker te bodo slej ali prej (redne ali predčasne)...
gre za neko zrelost, ki jo politični predstavniki izkazujejo in s tem dvigujejo zaupanje v politiko in s tem višjo udeležbo na volitvah. Mi pa mislimo, "Eh, saj bo še slabše, naj ostane tako kot je", vmes pa rabote, ki smo jim priča, po drugi strani pa volilna udeležba nizka... od tega smo še daleč, žal...
To glede odgovornosti se povsem strinjam. Tega si želim na našem političnem parketu že od nekdaj in v kolikor bi to obstajalo potem se jaz sploh ne bi potreboval spraševati kakšne barve sranje je boljše za nas.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
Eni pravite, da se v lekarnah ne dobi brezplačnih testov za šolarje. Medtem jih drugi starši prodajajo na Bolhi, namesto da bi testirali svoje otroke.

Ti so verjetno najbolj aktivni kritiki nesposobne vlade, ki ne zna ustaviti virusa in nas bo spet zapirala.
Mogoče pa nekateri raje s tem denarjem kupijo kak priboljšek za otroka in se jim zdi to bolj koristno, kot da mu tlačijo palčko v nos. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
Tudi pri nas je že kak minister odstopil, ko so ga dobili, da je pregloboko pogledal v kozarček. Samo to ni bil Janšev, ker on ne ve, kaj je politična odgovornost.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
In ena se je v polomljeni anglescini sramotila na tvju. Ampak ko beres komentarje zgrda kot da smo edini s kovidom oz.edini s takimi ukrepi.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.791
6.987
113
Rutinsko delo na ventilatorju, saj to ni prezračevanje kuhinje po praženju čebule...

No ja, to je tolk rutinsko kot vožnja 5 letnika z traktorjem nekdo mora bit zraven in ga kontrolirat, drugače je nesreča...
Eni še zmerom mislijo da ventiliranje zgleda tako:
img-19496.jpeg.jpg